Auto-Suni Liikuttava kumppani

Löydä Kumppani® Auto-Sunilta

Media kirjoittaa jatkuvasti, miten autoala on kaikkien aikojen muutosten edessä. Autot sähköistyvät ja perinteisten polttomoottorien rinnalle saadaan ns. hybridi-vaihtoehtoja.

Autot verkottuvat älypuhelimien kanssa, jolloin esimerkiksi kaukokäyttöisen lämmittimen voi kytkeä päälle rajattomalta etäisyydeltä. Yhteiskäyttöautot muuttavat perinteistä autojen vuokraamista ja autonomiseen ajamiseen tähtäävät varusteet kehittyvät vuosi vuodelta.

Näiden muutosten lisäksi auton omistaminen on voimakkaassa murroksessa. Omistamista ei pidetä enää itseisarvona, vaan auto halutaan jokapäiväiseen käyttöön mahdollisimman huolettomasti, riskittömästi ja budjetoitavasti. Auto ostetaan yhä useammin ”kuukausittaisena palveluna”, jolloin kuluttaja pystyy myös vertaamaan huomattavasti helpommin autoiluun liittyviä kustannuksia eri vaihtoehtojen välillä. Lisäksi ihmiset haluavat ulkoistaa riskin auton jäännösarvon kehittymisestä.

Tähän muutokseen vastataksemme olemme rakentaneet Kumppani®-konseptin. Kumppanin saa Auto-Sunilta jopa ilman käsirahaa. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään itsellesi huoleton ja joustava Kumppani® paikallisesta perheyrityksestä. Tutustu tarkemmin osoitteessa kumppani.fi

Miksi valita Kumppani®?

  • Luotettava Kumppani: Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy mm. määräaikaishuollot sekä mahdolliset korjaukset ja kuluvat osat. Sinun ei tarvitse jatkossa pelätä yllättäviä kulueriä, vaan voit nauttia huoletta ajamisesta.
  • Nauti elämästäsi: Käytä pääomaasi haaveidesi toteuttamiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen. Voit halutessasi myydä nykyisen autosi, johon sitoutuneen pääoman maksamme tilillesi.
  • Joustavaa autoilua: Mikäli Sinulle tulee Kumppanuuden aikana tarve pakettiautolle, saat sen Kumppaninamme sopimuksen mukaan veloituksetta käyttöösi. Muistamme Sinua matkan varrella myös vaihtuvin Kumppanieduin.

Mitä Kumppani® sisältää?

  • Kumppani sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja korjaukset sekä erilaisia vaihtuvia Kumppanietuja.
  • Kumppani Premium pitää sisällään taatun hyvityshinnan sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotellin, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi, sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä, pakettiauto määrätyksi ajaksi käyttöön sekä erilaisia vaihtuvia Kumppanietuja.

Kumppanuus on vahva lupaus – myös autoalalla. Olemme kuitenkin varmoja, että pystymme olemaan Kumppanisi niin myötä kuin vastamäessä.

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta