Auto-Suni Liikuttava kumppani
Winter-paketti veloituksetta
Etusi jopa 1 400 €

Škoda Karoq ja Kodiaq – täydelliset talveen!

Valikoituihin Karoq- ja Kodiaq-malleihin Winter-paketti veloituksetta!* Hyödynnä jopa 1400 euron arvoinen etusi 31.1. mennessä ja tee uudesta, mukavasta ŠKODA-katumaasturistasi vieläkin mukavampi.

ŠKODA KAROQ WINTER-PAKETTI – Tutustu Karoqiin

Uuden Karoqisi Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja ja irtokangasmatot. Jos uuden Karoqisi varustetaso on SportLine tai Scout, Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja lämmitettävät takasivuistuimet. (Winter-paketti ei saatavilla Karoqin 1.0 TSI-malleihin.)

ŠKODA KODIAQ WINTER-PAKETTI – Tutustu Kodiaqiin

Uuden Kodiaqisi Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja irtokangasmatot. L&K- ja Scout-malleihin saat irtokangasmattojen mukana vielä ylelliset Lounge Step -jalkatuet. (Winter-paketti ei saatavilla Kodiaqin Active-varustetasoon.)

*ŠKODA Karoq- ja Kodiaq -malleihin Winter-pakettietu voimassa 31.1.2019 asti ja vain niihin malleihin, joihin Winter-paketti on saatavissa. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia.

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Oskari Kangas
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Imatra
Mikko Suninen
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Imatra
Tommi Korpela
Škoda, Hyötyajoneuvot | Kotka
Mika Palmunen
Anttoni Kalenius