Auto-Suni Liikuttava kumppani
Comfort Limited Plus -malli
Rajattu erä

Tucson Comfort Plus -erikoismalli huippueduin!

Uusissa Hyundai Tucson Comfort Limited Plus -malleissa on nyt vakiona automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, lämmitettävä ohjauspyörä, moderni Android Auto ja Apple CarPlay -tuella varustettu tieto- ja viihdejärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka sekä korkeatasoinen äänentoisto. Lisäksi erässä autoja vakiona kirkkaat kaksois-led ajovalot, älykäs avaimeton Smart Key järjestelmä ja edistykselliset turvajärjestelmät kuten kaistallapitoavustin ja paljon muuta, joka tekevät ajamisesta entistä vaivattomampaa ja turvallisempaa.

Voimanlähteenä erittäin taloudellinen vahvasti vääntävä uusi Smart Stream diesel. Vahva vääntö yhdistettynä 7-portaiseen kaksoiskytkin-automaattivaihteistoon viimeistelevät nautinnollisen ajokokemuksen. Hyundai kaikilla herkuilla: 1) iso katumaasturi 2) automaattivaihteet 3) vakiona huippuvarustelu 4) paras takuu.

 

Tucson Limited Plus -malleja on rajattu erä. Etu on voimassa vain erään autoja niin kauan kuin autoja riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä koske tehdastilauksia.

Hintaesimerkki:

Hyundai Tucson 1.6 CRDI 136 hv diesel 7-DCT kaksoiskytkin-automaatti alk. 33 990 €. Hintaan lisätään toimituskulut (600 €). CO2 157 g/km, EU-keskikulutus 6,0 l/100 km.

Ota yhteyttä meihin

Harri Liukka
Hyundai, Mercedes-Benz | Lappeenranta
Mikko Suninen
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Imatra
Taina Levänen