Auto-Suni Liikuttava kumppani
Lisää tilaa 800m²
Avajaiset 2020

Auto-Suni laajentaa Kotkassa

Auto-Suni Oy laajentaa Kotkan liiketoimintaa ottamalla Kamuxille vuokratut tilat (noin 800m²) omaan käyttöönsä elokuussa 2020. Tiloihin tehdään remontti ja avajaisia tullaan viettämään syyskuussa 2020. Uusien tilojen myötä Auto-Suni haluaa vankistaa asemaansa Kotkan suurimpana täyden palvelun autotalona.

– Haluamme kasvattaa vaihtoautojen liiketoimintaa Kotkassa investoimalla tiloihin ja henkilöstöön. Vahvistamme tiimiämme vähintään yhdellä myyjällä ja vaihtoautovalikoimamme tullaan samalla jopa tuplaamaan. Vaihtoauto-liiketoiminnan kasvattaminen tukee myös Kotkan jälkimarkkinointiamme (huollot, korjaukset ja varaosamyynti), kertoo toimitusjohtaja Ville Suni.

Auto-Suni Oy toimii Kotkan lisäksi myös Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Vaihtoautoja myydään kuitenkin ympäri Suomen kotiinkuljetuspalvelun avulla. Liikevaihto v. 2018 oli noin 78 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 115 henkilöä. Auto-Sunin edustamat merkit Kotkassa ovat Citroën, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz ja Skoda (uusien autojen markkinaosuus yli 24% Kotkassa). Auto-Suni kuuluu Suni-konserniin, jonka emoyhtiö Suni Oy on perustettu v. 1905.

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta