Auto-Suni Liikuttava kumppani

Asiakaskokemuksia | Kati Räisänen

Kumppani-sopimuksessa asiakas maksaa autoilusta kiinteää kuukausihintaa. Hinta määräytyy automallin, ajokilometrien ja palvelupaketin kattavuuden mukaan. Vaivattomuuden lisäksi Kumppani-sopimuksella pystyy vertailemaan kätevästi autoilun kokonaiskustannuksia eri automallien välillä. Kun kahden tai kolmen vuoden sopimuskausi päättyy, asiakas voi palauttaa auton takaisin liikkeeseen tai lunastaa sen kokonaan omaksi.

Kati päätyi A-sarjan Mercedes-Benz-henkilöautoon hyvän jälleenmyyntiarvon perusteella. Katille kolmen vuoden Kumppani Premium-sopimus oli itsestään selvä ratkaisu onnettomuuden jälkeen.

Halusin niin, et miun ei oikeasti tarvitse itse huolehtia mistään, vaan kaikki kuuluu siihen samaan pakettiin. Voin lämpimästi suositella kaikille, toteaa Kati Räisänen.

 

Markkinoiden kattavin Kumppani® sisältää

  • Kumppani sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja korjaukset sekä erilaisia vaihtuvia Kumppanietuja.
  • Kumppani Premium pitää sisällään taatun hyvityshinnan sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotellin, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi, sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä, pakettiauto määrätyksi ajaksi käyttöön sekä erilaisia vaihtuvia Kumppanietuja (esim. vapaalippuja Kotkan Meripäivien konsertteihin tai Kouvolan asuntomessuille).

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta