Auto-Suni Liikuttava kumppani
Kumppani
Auto-Suni x OP Koti

Auto on OP Kodin -välittäjien yksi tärkeimmistä työkaluista!

Auto-Suni ja OP Etelä-Karjala ovat tehneet paikallista yhteistyötä jo yli 30 vuoden ajan. Pitkän yhteistyön on mahdollistanut molemminpuolinen luottamus, joka on peräisin avoimesta ja rehellisestä keskustelukulttuurista. Etelä-Karjalan osuuspankin toimitusjohtaja Petri Krohnsin mukaan OP Kodin kiinteistönvälittäjien tärkeimpiin työkaluihin kuuluu auto.

– ”Asuntoesittelyiden ja asiakastapaamisien myötä välittäjämme liikkuvat viikoittain ympäri Etelä-Karjalaa ja istuvat autossa melko paljon. Heille on todella helpottavaa, ettei autoasioista tarvitse sen ihmeemmin huolehtia Kumppani-sopimuksen alla. Kumppani® Premiumiin kuuluva huollon sijaisauto vielä varmistaa, ettei huoltopäivinä tarvitse miettiä erikoisjärjestelyitä liikkumisen suhteen.”

Taattu lunastushinta tuo varmuuden, koska Auto-Suni kantaa asiakkaan puolesta jäännösarvoriskin. Kun kahden tai kolmen vuoden sopimuskausi päättyy, asiakas voi palauttaa auton takaisin liikkeeseen tai lunastaa sen kokonaan omaksi.

– ”Kun kaikki autoilun kustannukset ovat tiedossa, niin on helppo vertailla mikä automalli maksaa mitäkin. Mikä parasta, niin Kumppani ottaa huomioon myös arvonaleneman. Vaihdamme autoja yleensä kolmen vuoden välein.”

Kumppani-palvelukokonaisuus on tarjolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kumppanin saa kaikkiin Auto-Sunin myymiin automerkkeihin ja malleihin. Tervetuloa palveltavaksemme!

Tutustu Kumppaniin tarkemmin ↵