Auto-Suni Liikuttava kumppani
Vantaa Kehä III

Auto-Suni avaa uuden toimipisteen Vantaalle!

Auto-Suni Oy avaa vaihtoautoliiketoimintaan keskittyvän toimipisteen Kehä III:n varteen Vantaan Petikkoon. Täysin uusi rakennus valmistuu tammi-maaliskuun 2024 aikana näkyvälle kauppapaikalle. Auto-Suni on allekirjoittanut vuokrasopimuksen noin 2000 m² myymälätilasta.

Vantaan Petikon toimipisteeseen tulee noin 100 vaihtoauton myyntivalikoima ja noin viiden henkilön myyntitiimi. Lisäksi tiloihin siirtyy nykyinen kahden henkilön ostotiimi, joka työskentelee tällä hetkellä MS-Auto Vantaan tiloissa.

Uusi myymälä tulee noudattamaan Auto-Sunin vaihtoautokonseptia: 360° kuvausstudio, kuntotarkastetut ja laadukkaasti pestyt ja fiksatut vaihtoautot sekä erinomainen asiakaspalvelukokemus asiointitavasta riippumatta. Toimipisteeseen ei tule Auto-Sunin omaa korjaamotoimintaa, vaan esimerkiksi kuntotarkastukset ja kunnostukset ostetaan yhteistyökumppaneilta.

”Tavoittelemme perheyhtiömme strategian mukaisesti kannattavaa kasvua vaihtoautoliiketoiminnasta. Pääkaupunkiseudun vaihtoautomarkkinat ovat noin 25 %:ia koko Suomen markkinasta. Myymme jo nyt noin 15 %:ia vaihtoautoistamme pääkaupunkiseudulle, mutta uusi toimipiste Kehä III:n varrella mahdollistaa kasvun jatkumisen. Samalla kasvatamme valikoimaamme noin 100 vaihtoautolla, joka palvelee myös nykyisiä myymälöitämme Kaakkois-Suomessa” perustelee yrittäjä Ville Suni.

Vantaan Petikko

Haluaisitko liittyä Auto-Sunin tiimiin? Voit täyttää avoimen hakemuksen täällä!

Auto-Suni Oy toimii Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja Vantaalla. Vuonna 2021 liikevaihto oli noin 93 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 120 autoalan ammattilaista. Auto-Sunin edustamat merkit ovat Mercedes-Benz, Skoda, Hyundai ja Honda. Kasvua 117-vuotias perheyhtiö hakee erityisesti vaihtoauto- ja rengasliiketoiminnasta. Auto-Suni kuuluu Suni-konserniin, jonka emoyhtiö Suni Oy on perustettu vuonna 1905.

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta