Auto-Suni Liikuttava kumppani
Vantaa Kehä III

Auto-Suni avaa uuden toimipisteen Vantaalle!

Auto-Suni Oy avaa vaihtoautoliiketoimintaan keskittyvän toimipisteen Kehä III:n varteen Vantaan Petikkoon. Täysin uusi rakennus valmistuu touko-kesäkuun 2024 aikana näkyvälle kauppapaikalle. Auto-Suni on allekirjoittanut vuokrasopimuksen noin 2000 m² myymälätilasta.

Vantaan Petikon toimipisteeseen tulee noin 100 vaihtoauton myyntivalikoima ja viiden henkilön myyntitiimi sekä vaihtoautojen ostaja. Lisäksi tiloihin siirtyy nykyinen Suni-konsernin viiden henkilön ostotiimi, joka työskentelee tällä hetkellä Vantaan Tikkurilassa.

Uusi myymälä tulee noudattamaan Auto-Sunin nykyistä, mutta koko ajan kehittyvää vaihtoautokonseptia: 360° kuvausstudio, kunto- ja akkutarkastetut ja laadukkaasti pestyt ja fiksatut vaihtoautot sekä erinomainen asiakaspalvelukokemus niin kivijalassa kuin verkossa. Toimipisteeseen ei tule Auto-Sunin omaa korjaamotoimintaa, vaan esimerkiksi kunto- ja akkutarkastukset, rengashotellipalvelut sekä kunnostukset ostetaan yhteistyökumppaneilta.

”Haemme perheyhtiömme strategian mukaisesti kannattavaa kasvua vaihtoautoliiketoiminnasta. Pääkaupunkiseudun vaihtoautomarkkinat ovat jo noin 25 %:ia koko Suomen markkinasta. Olemme myyneet viime vuosina noin 15 %:ia vaihtoautoistamme pääkaupunkiseudulle, mutta uusi toimipiste Kehä III:n varrella mahdollistaa voimakkaan kasvun jatkumisen. Uuden myymälän myötä kasvatamme valikoimaamme noin 100 vaihtoautolla, joka palvelee myös nykyisiä myymälöitämme Kaakkois-Suomessa” perustelee yrittäjä Ville Suni.

Oletko valmis Liikuttavaksi Kumppaniksi? Voit täyttää avoimen hakemuksen jo nyt täällä!

Vantaan Petikko

Auto-Suni Oy toimii Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja Vantaalla. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 85 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 120 henkilöä. Auto-Sunin edustamat merkit ovat Mercedes-Benz, Skoda, Hyundai ja Honda. Kasvua 118-vuotias perheyhtiö hakee erityisesti vaihtoauto-, kolarikorjaus- ja rengasliiketoiminnasta. Auto-Suni kuuluu Suni-konserniin, jonka emoyhtiö Suni Oy on perustettu vuonna 1905 Lappeenrannassa.

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta