Auto-Suni Liikuttava kumppani
Auto-Suni investoi
360 sisä- ja ulkokuviin

Auto-Suni investoi autokuvausstudioihin | Ville Suni

Autokauppa siirtyy voimakkaasti verkkoon ja tässä kehityksessä Auto-Suni haluaa olla etulinjassa mukana. Auto-Suni investoi kolmeen 360-kuvia ottavaan autokuvausstudioon ja Imatralle sisäkuvausrobottiin. Kuvausstudioiden toimittajana oli Autokuva360. Investointi oli merkittävä taloudellisesti ja samalla kuvausprosessi muuttui radikaalisti.

360-sisäkuvan ansiosta asiakas pääsee tutustumaan tarkasti auton verhoiluun ja hallintalaitteisiin. 360-ulkokuva puolestaan antaa paremman kokonaiskuvan ulkomuodoista, kun auto on pyöritettävissä nopeasti edestakaisin näytöllä. Kuvausstudiot takaavat ihanteelliset kuvausolosuhteet niin taustan kuin valaistuksen osalta. Näin ollen auto on todellakin keskiössä ja taustalla eivät häiritse muut seikat. Valaistusolosuhteet eivät myöskään muutu päivänvalon perusteella, vaan pysyvät aina optimaalisina.

Auto-Sunilla on nyt 27 henkilöä, jotka osallistuvat päivittäin autojen kuvauksiin. Näin ollen robotiikka on todella tarpeellinen, jotta kuvauskulmat pystytään pitämään yhdenmukaisina ja automallien sekä korimallien vertailtavuus mahdollisimman asiakasystävällisenä.

Autovalikoimamme 360-kuvineen löydät täältä!

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta