Auto-Suni Liikuttava kumppani

Auto-Sunilla on huomioitu poikkeustilanne!

Seuraamme koronavirukseen (COVID-19) liittyvää uutisointia tarkasti ja noudatamme viranomaisten ohjeistusta. Asiakkaiden ja henkilöstön terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme olla Vastuullinen Kumppani tässäkin poikkeustilanteessa. Olemme tehneet useita ennaltaehkäiseviä toimia kaikissa toimipisteissämme.

Ohjeita ja tehtyjä toimenpiteitä Auto-Sunilla:

  • Asioi puhelimitse tai sähköpostitse, jos tunnet itsesi kipeäksi.
  • Noudatetaan hygieniaohjeita. Noudatathan tarkasti käsi-, aivastamis- ja yskimishygieniaa. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele tervehtiessämme.
  • Siivousta on tehostettu. Olemme lisänneet siivousta, kosketuspintojen desinfiointia ja käsidesipullojen määrää jokaisessa toimipisteessä.
  • Asiakaspalvelutiloihin on asennettu pleksejä. Olemme asentaneet kaikissa toimipisteissämme läpinäkyviä pleksilevyjä, joilla pyritään estämään pisaratartuntoja.
  • Turvallinen asiakaspalvelutilanne. Käytämme kasvomaskia asiakaspalvelutilanteissa, jos pleksi ei ole suojaamassa pisaratartunnalta.
  • Suuret yleisötapahtumat on siirretty.

Henkilöstömme on ohjeistettu THL:n laatimilla toimintaohjeilla. Lisäksi noudatamme Ulkoministeriön ja THL:n suosituksia matkustusasioissa. Poikkeustilanteesta huolimatta haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin niin liikkeissämme kuin puhelimitse. Halutessasi voit myös tutustua vaihtoautoihin kuntotarkastusraporttien avulla kotisohvalta ja pyytää auton kotiinkuljetuksen. Kuljetuspalvelusta vastaavat ammattitaitoiset ja vastuulliset kotiinkuljettajamme, jotka varaavat aina riittävästi aikaa luovutusprosessiin ja huomioivat hygienia-asiat.

Vastuullisin terveisin,

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta