Auto-Suni Liikuttava kumppani

Auto-Sunilla on turvallista asioida!

Seuraamme koronavirukseen (COVID-19) liittyvää uutisointia tarkasti ja noudatamme viranomaisten ohjeistusta. Asiakkaiden ja henkilöstön terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme olla Vastuullinen Kumppani tässäkin poikkeustilanteessa. Olemme tehneet useita pisaratartuntoja ehkäiseviä toimia kaikissa toimipisteissämme.

Ohjeita ja tehtyjä toimenpiteitä:

  • Jos tunnet itsesi kipeäksi, asioi puhelimitse, sähköpostitse tai chat-myyntimme kautta.
  • Asiakaspalvelutiloihin on asennettu pleksejä. Olemme asentaneet läpinäkyviä pleksilevyjä, joilla pyritään estämään pisaratartuntoja.
  • Siivousta on tehostettu. Olemme lisänneet siivousta, kosketuspintojen desinfiointia ja käsidesipullojen määrää jokaisessa toimipisteessä.

Kysytyt palvelut poikkeustilanteessa:

Nouto- ja palautuspalvelu korjaamon asiakkaille. Tarvittaessa noudamme autosi huoltoon tai korjaukseen sekä palautamme takaisin vastuullisesti. Kysy lisää työnjohdostamme ja sovitaan sinulle sopivat yksityiskohdat yhdessä.
Kotiinkuljetuspalvelu automyynnin asiakkaille. Kuljetuspalvelusta vastaavat ammattitaitoiset ja vastuulliset kotiinkuljettajamme, jotka varaavat aina riittävästi aikaa luovutusprosessiin ja huomioivat hygienia-asiat.

Vastuullisin terveisin,

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta