Auto-Suni Liikuttava kumppani

Auto-Sunilla on varauduttu koronavirukseen

Seuraamme koronavirukseen (COVID-19) liittyvää uutisointia tarkasti sekä noudatamme viranomaisten ohjeistusta. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme olla Vastuullinen Kumppani tässäkin asiassa, joten olemme varautuneet ja ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin kaikilla toimipisteillämme.

Ohjeet Auto-Sunilla asioiville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille:

  • Asioi puhelimitse tai sähköpostitse, jos tunnet itsesi kipeäksi.
  • Siivousta tehostettu. Olemme lisänneet siivousta ja käsidesipullojen määrää jokaisella Auto-Sunin toimipisteellä.
  • Noudata hygieniaohjeita. Noudatathan tarkasti käsi-, aivastamis- ja yskimishygieniaa. Vallitsevassa tilanteessa emme kättele tervehtiessämme.
  • Suuret yleisötapahtumat on siirretty. Siirsimme mm. Suni 115v -juhlaviikonlopun syksylle 2020.

Henkilöstömme on ohjeistettu THL:n laatimilla toimintaohjeilla. Lisäksi noudatamme Ulkoministeriön ja THL:n suosituksia matkustusasioissa. Tilanteesta huolimatta haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös poikkeustilanteessa niin liikkeissämme ja puhelimitse! Voit tutustua tarkasti esim. vaihtoautoihin kuntotarkastusraporttien avulla ja pyytää halutessasi auton kotiinkuljetuksen. Auto tuodaan yhdessä sovittuun paikkaan, jossa auto käydään huolellisesti läpi hallintalaitteineen. Kotiinkuljetuspalvelusta vastaavat kokeneet ja ammattitaitoiset luovuttajamme, jotka varaavat aina riittävästi aikaa luovutusprosessiin.

Vastuullisin terveisin,

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta