Auto-Suni Liikuttava kumppani

Esittelyssä Anssi Sipponen ja Santeri Vilkki

Anssi Sipponen

”Aloitin myyntijohtajana kesäkuussa 2022. Tärkeimpinä vastuina minulla on vaihtoautoliiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen sekä lähijohtamisen lisääminen. Vuonna 2013 aloitin vaihtoautoliikkeessä myyjänä ja myöhemmin olin myös myyntipäällikkönä. Vaihtoautovastaavaksi siirryin Lappeenrannan Auto-Sunille vuonna 2018.”

Laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen

”Laadukas asiakaskokemus muodostuu itse tuotteesta ja koko palvelukokonaisuudesta. Ammattitaitoiset ja motivoituneet myyjät ovat tässä avainasemassa. Pitää muistaa, että hyvässä työpaikassa puhalletaan myös yhteen hiileen ja tässä lähijohtamisella on iso merkitys. Myyntiprosessin tarkka seuranta, mittareiden viestintä tiimeille ja parhaiden palkitseminen pitävät toiminnan laadukkaana ja tehokkaana. Auto-Sunin avoin luottamuksellinen yrityskulttuuri, voittopalkkiojärjestelmä ja koko yhtiön pikkujoulut osoittavat sen, kuinka arvostamme ammattitaitoista henkilökuntaamme.”

”Autokauppa siirtyy voimakkaasti verkkoon ja haluamme olla tässä kehityksessä etulinjassa mukana. Investoimmekin viime vuonna 360-kuvia ottaviin autokuvausstudioihin. Laadukkaiden 360-sisä- ja ulkokuvien ansiosta asiakas pääsee tutustumaan entistä paremmin mm. auton yksityiskohtiin jo ennen liikkeeseen tuloa. Vaihtoautojen kohdesivuilta nähtävien kuntotarkastusraporttien avulla haluamme tarjota asiakkaille lisää tietoa etukäteen mm. autojen teknisestä kunnosta ja huoltohistoriasta.”

Santeri Vilkki

”Aloitin Auto-Sunin ostopäällikkönä elokuussa 2020. Vastuina minulla on vaihtoautojen ostaminen niin ulkomailta kuin Suomesta sekä ostajiemme tukeminen. Ostotiimimme kasvaa kun laajennamme vaihtoautoliiketoiminnan Vantaalle uusiin tiloihin tammi-maaliskuun 2024 aikana. Aiemmin olen toiminut useita vuosia vaihtoautoliikkeessä monipuolisissa tehtävissä edeten myös esimiestehtäviin. Lisäksi olen myynyt uusia autoja, joten tunnen prosessin myös myyjän näkökulmasta.”

Vaihtoautojen ostaminen

”Auto-Suni on yli 117-vuotias vakavarainen perheyhtiö, joten olemme todella luotettava Kumppani niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, jotka haluavat luopua autosta hyvään hintaan. Ketterä organisaatio mahdollistaa todella nopean päätöksentekokyvyn niin henkilöstön, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden suuntaan. Auto-Suni on erikoistunut vahvasti kolmeen merkkiin: Mercedes-Benz, ŠKODA ja Hyundai, joten osaamme myös ostaa, markkinoida, myydä, huoltaa ja korjata näiden merkkien autot kilpailijoita laadukkaammin ja tehokkaammin.”

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Anssi Sipponen
Myyntijohtaja | Lappeenranta
Santeri Vilkki
Ostopäällikkö | Vantaa ostot