Auto-Suni Liikuttava kumppani

Esittelyssä yritysmyyjämme Eero Tyster

”Aloitin Auto-Sunin yritysmyyntivastaavana 17.10.2022, joten vielä ei ole montaa viikkoa uudessa roolissa takana. Vastuina minulla on yritysmyynti koko Kaakkois-Suomessa ja vahvana painopistealueena nimenomaan pakettiautot. Myyn kuitenkin myös henkilöautoja, jotta yritysasiakkaat saavat joustavaa palvelua samalta yhteyshenkilöltä omien tarpeiden mukaan kaikilta edustamiltamme merkeiltä sekä kattavasta vaihtoauto valikoimastamme.”

”Auto-Sunilla olen työurani aloittanut ensimmäisen kerran jo vuonna 2008 peruskoulun harjoittelussa ja siitä lähtien olen tiennyt uravalintani suuntautuvan paikalliseen perheyritykseen autojen ja ihmisten pariin. Halusin kerätä työkokemusta useammasta tehtävästä ennen automyyntiin siirtymistä ja olen toiminut 15-vuotiaasta lähtien yrittäjämäisesti niin mopoautojen maahantuonnin kuin kaiken muunkin ajoneuvokalustoon liittyvän kaupanteon parissa. Lisäksi olen toiminut myyntiedustajana työsuojaimien parissa sekä oman perheemme logistiikka- ja autovuokraamo yrityksissä monipuolisissa tehtävissä aina huoltotehtävistä toimistotyöhön. Olen kasvanut koko ikäni yrittäjämaiseen ja joustavaan toimintatapaan. Kokopäiväiseksi automyyjäksi siirryin Lappeenrannan Auto-Sunille heinäkuussa 2020. Koen omien vahvuuksieni tulevan Auto-Sunilla parhaiten esiin nykyisessä tehtävässä, kun saan toimia itsenäisesti yritysmyynnissä kasvavan ja kannattavan perheyrityksen arvojen mukaisesti.”

Auto-Sunin yritysmyynti

”Auto-Sunin edustamat brändit ovat kysyttyjä ja arvostettuja. Pystymme palvelemaan todella monipuolisesti yritysasiakkaiden tarpeet ja toisaalta asiakkaan ei tarvitse hajauttaa kalustoaan liian moneen merkkiin. Meidän jälkimarkkinointimme ja huoltotoimet saavat jatkuvasti kiitosta asiakkaiden suunnalta ja mielestäni se on tärkeimpiä lähtökohtia yrityksen työkalujen osalta joustavuuden kannalta, jotta kalusto pysyy liikenteessä. Auto-Sunilla on motivoituneet ja hyvin koulutetut mekaanikot sekä työnjohtajat huolehtimaan ajoneuvokaluston luotettavuudesta ja toimivuudesta. Lisäksi meidän kautta järjestyy tarpeen mukaan myös sijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi. Pystymme tekemään joustavia ratkaisuja mm. rahoituksen, leasingin, jäännösarvon, huolenpitosopimuksen, vakuutuksien yms. suhteen, koska meillä on monipuolinen yhteistyökumppaniverkosto. Nykyisessä tehtävässä minulla on valta ja vastuu päättää kaikista niihin liittyvistä asioista – esimerkiksi vaihtoauton hinnoittelusta ja jäännösarvon antamisesta.”

Asiakkaiden tunteminen

”Aion painottaa asiakkaan tarpeisiin ja tilanteeseen perehtymistä, koska haluan aidosti löytää kaikista sopivimman ja joustavimman ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Olen itsekin toiminut asiakkaan ominaisuudessa autovuokraamon kalustohankinnoissa ja perheellämme on vuosikymmeniä ollut yritystoimintaa, jossa ajoneuvokalusto on näytellyt todella suurta roolia. Näin ollen osaan varmasti kysyä ja neuvoa monissa eri asioissa asiakasta mahdollisimman sopivan, joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun löytämisessä. Pakettiautokantakin tulee koko ajan sähköistymään päästötavoitteiden sekä edullisempien ylläpitokustannusten johdosta ja aion perehtyä uusiin tuotteisiin sekä tekniikkaan perusteellisesti. Näin osaan neuvoa asiakasta joustavasti myös luovutuksen jälkeen, aina kun asiakas apua ja neuvoa tarvitsee.”

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot | Lappeenranta