Auto-Suni Liikuttava kumppani
Kaius Gestranius

Kastikeyrittäjä valitsi yksityisleasingin sijasta Kumppanin!

Maustekastikeyritys Jävla Sås Bolagin (www.javlasasbolag.com) Kaius Gestranius pohti pitkään leasing-auton hankkimista ja päätyi lopulta Kumppani Premiumiin. Leijonan luola televisio-ohjelmassakin vieraillut Kaius on aikaisemmin hankkinut kaikki autot perinteisellä tavalla eli itselleen omaksi.

– Kierrän nykyään pitkin Suomea myymässä ja promoamassa kastikkeitani, niin on helpottavaa ettei autoasioista tarvitse enää huolehtia. Vertailin eri yksityisleasing-tuotteita ja kiinnitin huomiota Kumppanin edulliseen hintatasoon sekä laajaan palvelukokonaisuuteen. Kumppani-eduista varsinkin pakettiauton lainauksesta on ollut suurta apua minulle.

Taattu lunastushinta tuo varmuuden, koska Auto-Suni kantaa asiakkaan puolesta riskin. Kun kahden tai kolmen vuoden sopimuskausi päättyy, asiakas voi palauttaa auton takaisin liikkeeseen tai lunastaa sen kokonaan omaksi.

– Arvostan sitä, että nyt kaikki kustannukset ovat ennakkoon tiedossa. Auto on myös mahdollista vaihtaa vaikka parin vuoden välein. Olen ajatellutkin vaihtaa Octavian Škoda Kodiaqiin, koska auton vaihto onnistuu joustavasti ilman purkukuluja.

Kumppani-palvelukokonaisuus on tarjolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kumppanin saa kaikkiin Auto-Sunin myymiin automerkkeihin ja malleihin. Tervetuloa palveltavaksemme!

Tutustu Kumppaniin tarkemmin ↵