Auto-Suni Liikuttava kumppani
Lisää tilaa 800m²
Laajennus aikaistuu

Laajennus Kotkassa aikaistuu!

Auto-Suni Oy laajentaa Kotkan liiketoimintaa ottamalla Kamuxille vuokratut tilat (noin 800m²) omaan käyttöönsä 15.5.2020 alkaen. Tiloihin tehdään Auto-Sunin brändin mukainen remontti. Uusien tilojen myötä Auto-Suni haluaa vankistaa asemaansa Kotkan suurimpana täyden palvelun autotalona.

– Haluamme kasvattaa vaihtoautojen liiketoimintaa Kotkassa investoimalla tiloihin ja henkilöstöön. Vahvistamme tiimiämme vähintään yhdellä myyjällä ja vaihtoautovalikoimamme tullaan samalla jopa tuplaamaan. Vaihtoauto-liiketoiminnan kasvattaminen tukee myös Kotkan jälkimarkkinointiamme (huollot, korjaukset ja varaosamyynti), kertoo toimitusjohtaja Ville Suni.

Kiinnostuitko urasta Auto-Sunilla? Jätä avoin hakemus täältä!

Auto-Suni Oy toimii Kotkan lisäksi myös Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Vaihtoautoja myydään kuitenkin ympäri Suomen kotiinkuljetuspalvelun avulla. Liikevaihto v. 2018 oli noin 78 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 115 henkilöä. Auto-Sunin edustamat merkit Kotkassa ovat Citroën, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz ja Skoda (uusien autojen markkinaosuus yli 24% Kotkassa). Auto-Suni kuuluu Suni-konserniin, jonka emoyhtiö Suni Oy on perustettu v. 1905.

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta
Janne Mankki
Myyntijohtaja | Lappeenranta