Auto-Suni Liikuttava kumppani
ECO-huolto
Mercedes-Benz-merkkihuolto

Mercedes-Benz – Edullinen ECO-huolto!

Edullinen ECO-huolto on Mercedes-Benz-tehtaan määrittämä merkkihuolto, joka tehdään aitoja varaosia ja testereitä käyttäen. Näin auto pysyy sataprosenttisesti Mercedeksenä. Se sisältää öljynvaihdon lisäksi kattavan määrän erilaisia tarkistuksia ja säätöjä, jotka vaikuttavat auton toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. ECO-huollon yhteydessä on mahdollisuus teettää myös lisätyöt edullisesti. ECO-huollon hinnat alk. 169€ – Huollot 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille autoille.

Huollattajalle maksuton Mobilo-liikkuvuusturva

Turva varmistaa, että matka jatkuu, vaikka autoon tulisi esimerkiksi tekninen vika. Päivystysnumerosta tavoitettava Liikkuvuuspalvelun asiantuntija järjestää auton korjauksen, vara-auton tai muun jatkoyhteyden. Mobilo-liikkuvuusturva on voimassa kaikkialla Euroopassa.

Mercedes me -palvelu veloituksetta henkilöautoihin

Sovelluksen avulla voit seurata mm. ajokäyttäytymistäsi ja varata määräaikaishuollot helposti sekä nopeasti. Mercedes me connect löytyy pääsääntöisesti vakiona vuoden 2017 ja sitä uudemmissa Mercedes-Benzeissä. Mercedes me Adapter on sen sijaan saatavilla mallisarjasta riippeun alkaen jopa vuosimallista 2002.

Mercedes me Adapterin edut:

  • Ajopäiväkirjatoiminto
  • Kulutuslukemien seuranta
  • Polttoaineasemien ja niiden hintatietojen haku
  • Muistutus määräaikaishuollosta ja tarjous suoraan huoltokoodin perusteella
  • Muistutus renkaanvaihdosta ja katsastuksesta
  • Pysäköidyn auton paikannus

Varaa Mercedes-Benz-merkkihuolto ↵