Auto-Suni Liikuttava kumppani
Kuljetus Juutilainen
Mercedes-Benz eSprinter

Mercedes-Benz eSprinter on Kuljetus Juutilaisen valinta!

Kuljetus Juutilainen on kolmannen sukupolven perheyritys, jonka perusti Eero Juutilainen vuonna 1938. Yrityksen toimintaa jatkoi ensin Juhani Juutilainen vuonna 1974 ja myöhemmin vuonna 1993 mukaan tulivat pojat Antti, Mikko ja Kalle. Tällä hetkellä yritystä johtaa Antti Juutilainen ja isä Juhani jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Mercedes-Benz eSprinter -täyssähköauto

Juhani Juutilainen osti ensimmäisen Mercedes-Benz hyötyajoneuvon 1970-luvulla. Viime vuonna hankittu uusi eSprinter -täyssähköauto on jo kolmaskymmenes Juutilaisten Mercedes-Benz. Lähipäästöttömyys, hiljaisuus ja pienemmät käyttökustannukset olivat tärkeimmät päätökseen vaikuttavat kriteerit. Juutilaiset ovat kokeilleet ensimmäisten joukossa myös Vito E-Cell -mallia kymmenen vuotta sitten. Vito E-Cell oli maailman ensimmäinen kokonaan sähkökäyttöinen tehdasvalmisteinen pakettiauto. ”Silloin siinä oli pikkasen liian pieni akku ja laturit olivat liian heppoisia. Nytkin joudutaan optimoimaan reittejä, mutta ollaan todella tyytyväisiä hankintaan!”

Juutilaisten tavoitteena oli vähentää päästöjä jopa 95 %:ia vuoden 2023 aikana. ”Dieselillä ajaminen on vähentynyt minimissään sen 90 %:ia. Turhaa ajoa on karsittu pois ja sitä kautta toimintaa on tehostettu. Tällä hetkellä ajamme suurimman osan lähetyksistä sähköllä. Välillä on hyvä miettiä tekemistä uudelleen!”

Kuljetus Juutilainen Oy

Kuljetus Juutilainen Oy hoitaa nouto- ja jakelukuljetuksia sopimuskuljetuksina pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella, mutta myös tilauksesta ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Yrityksen suurimmat asiakkaat ovat UPS ja Lehtipiste Oy.

Uusia Mercedes-Benz -pakettiautoja löytyy heti toimitukseen jokaisesta kokoluokasta. Kysy lisää yritys- ja pakettiautomyyjältämme Eero Tysteriltä!

Tutustu esim. Sprinter -pakettiautovalikoimaan ↵

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot
Lomalla 27.03.2024 asti