Auto-Suni Liikuttava kumppani
Taksiliikenne Sedig
Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter paikallisen taksiyrittäjän valinta!

Antti Sedigin kiinnostus taksityöhön sai alkunsa armeijassa ollessaan. Armeijan jälkeen Antti suoritti ensi töikseen ammattiajoluvan ja Taksi Saimaan vaatiman paikallistuntemuskokeen. Ensimmäinen työvuoro tuli suoritettua jo samana päivänä, kun ajolupa kolahti postilaatikkoon. Alusta alkaen oman yrityksen perustaminen oli myös ajatuksissa. Antti saikin vuoden 2007 alussa reiluna kaksikymppisenä suoraan ensimmäisellä yrittämällä oman taksiluvan sen aikaisesta taksikiintiöstä. ”Muistaakseni olin silloin nuorin liikenneluvan saanut lappeenrantalaisautoilija.”

Mercedes-Benz Sprinter-pakettiauto

Kalustohankintaa tehdessä Sedigin ehdottomana kriteerinä oli autojen varma saatavuus vuoden 2023 aikana. Uutta kalustoa tarvitaan mm. lisääntyviin koululaiskuljetuksiin. ”Ennenhän tällaisella noin kahdeksan kuukauden aikataululla olisi saanut auton kuin auton, mutta nykytilanteessa asia ei olekaan niin selvää. Kyllä siinä useampi merkki piti sulkea suoraan pois tällä aikataululla.”

Auto-Sunin yritys- ja pakettiautomyyjä Eero Tyster selvitti Mercedes-Benzin mahdollisuudet tuottaa useampi varusteltu invataksi halutussa aikataulussa. Maahantuojan kanssa saatiinkin sovittua tuotantopaikat kolmelle Mercedes-Benz Sprinter-pakettiautolle jo alkukesälle. Autojen varustelupuolesta vastasi Tamlansin Teemu Lahti. ”Teemun kanssa ajatukset menivät parhaiten yksiin laadukkaiden ja kustannustehokkaiden työkalujen rakentamisesta. Lisäksi ennestään koettu Tamlansin laatu, toimivuus ja aikataulut saivat jälleen vakuuttumaan valinnasta heidän edukseen. Autot saatiin varusteltuna Lappeenrantaan jo ennen heinäkuuta eli vain noin 4,5 kuukaudessa tilauksesta!”

Paluu Auto-Sunin asiakkaaksi

 ”On kiva palata jälleen Auto-Sunin asiakkaaksi useamman vuoden tauon jälkeen. Inva- ja tilataksien merkkijakauma on verrattain pieni ja tässä viimevuodet Volkswagen on ollut meillä valtamerkkinä. Nyt kuitenkin kalustosta lähes puolet on päivittynyt Mercedes-Benzeihin. Ammattiautojen tarkoituksena olisi olla tuottamassa mahdollisimman tehokkaasti. Ajovuorolistalla operoiviin autoihin kertyy nykyisellään noin 100 000 kilometriä vuodessa. Näin ollen autohuoltojen ja -korjausten nopea ja fiksu organisointi sekä ammattitaitoinen toteuttaminen on todella oleellisessa osassa tätä kokonaisuutta. Auto-Sunilla mm. huoltoneuvoja Ville Taina hoiti meidän asioita aiemmin mallikkaasti ja olen varma, että asiat toimivat edelleen yhtä mallikkaasti!”

”Eero Tysterille haluan antaa vielä erityismaininnan hankintamme läpiviennistä ja toteuttamisesta. En ole yrittäjäurani aikana ostanut autoa myyjältä, joka paneutuu ostajayritykseen noin huolellisesti. Eero muun muassa mietti ja tarjosi vaihtoehtoja hankinnan rahoittamiseen yrityksemme taseen ja kehityksen pohjalta sekä toi esiin erinäisiä hyvin perusteltuja vaihtoehtoisia malleja. Koin, että Eero aidosti välitti saada hankinnan toteutettua vastuullisesti ja toimintamme positiivista jatkumoa ajatellen.”

Taksiliikenne Sedig Oy

Taksiliikenne Sedig Oy on Lappeenrannassa ja koko Etelä-Karjalan alueella toimiva taksiyritys. Yrityksellä on käytössä toistakymmenentä tila-/invataksia. Peruskuljetusten ohella ajettavana on moninaista sopimusliikennettä, kuten Etelä-Karjalan hyvinvointialueen ja Kelan kuljetuksia. Lisäksi yritys hoitaa merkittävän osuuden Lappeenrannan alueen koululaiskuljetuksista. Sedig Oy:n alaisuudessa työskentelee ajankohdasta riippuen noin 12-16 työntekijää. Sedig Oy on Etelä-Karjalan alueen suurimpia yksityisiä yrityksiä alallaan.

Uusia Mercedes-Benz -pakettiautoja löytyy heti toimitukseen jokaisesta kokoluokasta. Kysy lisää yritys- ja pakettiautomyyjältämme Eero Tysteriltä!

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot