Auto-Suni Liikuttava kumppani
Voittopalkkio koko henkilöstölle

Merkittävä voittopalkkio koko Auto-Sunin henkilöstölle | Ville Suni

Auto-Suni Oy:n liikevaihto kasvoi haastavasta uusien autojen markkinasta huolimatta uuteen ennätykseensä noin 93 miljoonaan euroon. Perheyhtiö saavutti myös tulostavoitteensa ja maksaa koko henkilöstölle voittopalkkiota 129.417,78 euroa sisältäen työnantajan sosiaalikulut.

”Henkilöstö teki kaikilla paikkakunnilla erinomaista työtä yli vastuurajojen ja näin ollen on hienoa maksaa merkittävä voittopalkkio koko henkilöstölle”, iloitsee neljännen sukupolven yrittäjä Ville Suni. Henkilöstömäärä kasvoi 121:een, sillä uusia henkilöitä aloitti niin automyynnissä, jälkimarkkinoinnissa kuin taloushallinnossa. Voittopalkkio jaetaan koko henkilöstön kesken samansuuruisena tehtävästä ja vastuusta riippumatta.

”Autoalalla on pulaa osaavista motivoituneista tekijöistä. Voittopalkkiollakin haluamme osoittaa sen, kuinka arvostamme ammattitaitoista henkilökuntaamme. Lisäksi uskomme yhteisen tulostavoitteen parantavan yhteistyötä osastojen välillä.”

Mikäli haluaisit liittyä Auto-Sunin tiimiin, löydät avoimen hakemuslomakkeen ja avoimet työpaikat täältä!

Auto-Suni on kasvava perheyritys ja johtava autoliike alueellaan. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja ostotoimistomme Vantaalla sekä Lempäälässä. Olemme osa vuonna 1905 perustettua Suni-konsernia. Arvomme ovat rehellisyys, ennakkoluulottomuus ja yrittäjyys.

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta