Auto-Suni Liikuttava kumppani

Olenko ollut hyvä Kumppani? | Janne Mankki

Kaikissa suhteissa tärkeää pysähtyä välillä arvioimaan, millainen Kumppani on ollut. Hyvä Kumppani on luotettava, palkitseva ja joskus yllättäväkin. Hyvän Kumppanin kanssa haluaa taivaltaa tulevaisuudessakin – niin myötä kuin vastamäessä.

Kumppani -konseptimme on ollut markkinoilla hieman yli neljä vuotta. Matkan varrelle onkin mahtunut jo monia satoja Kumppanuuksia. Merkittävä osa uusien autojen myynnistämme tapahtuu Kumppani -konseptilla. Lähtökohtanamme Kumppania luodessa oli, että siitä tulee markkinoiden kattavin ja joustavin yksityisleasingin omainen sopimuskonsepti. Näin ollen nimesimme sen Kumppaniksi, jottei punainen lankamme unohtuisi matkan varrellakaan.

Saamme asiakkailtamme palautetta Kumppanista – niin kehuja kuin kehitysehdotuksiakin. Tämä on tärkeää, sillä avoin keskustelu kuuluu hyvään suhteeseen. Teimme myös Kumppani -asiakkaillemme palautekyselyn vuoden vaihteessa. Asiakkaat olivat erityisen tyytyväisiä varsinkin Kumppani-sopimuksen helppouteen, joustavuuteen ja huolettomuuteen. Kehitettäviksi asioiksi mainittiin mm. aktiivisempi yhteydenpito ja se, että Imatra pitäisi myös huomioida Kumppanieduissa. Kyselyn vastaukset ovat luettavissa kokonaisuudessaan tästä!

Kehitämme itsestämme vieläkin paremman Kumppanin, joten kaikki palautteet ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita jatkossakin. Reagoimme palautteisiin nopeasti ja haluamme Kumppanin kehittyvän asiakastarpeiden muuttuessa säilyttäen myös kustannustehokkuuden.

Hyvä Kumppani antaa esitettyihin kysymyksiin rehellisiä vastauksia. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys koskien Kumppania, sen soveltumista omiin tai yrityksesi tarkoituksiin – kysy ja me vastaamme.