Auto-Suni Liikuttava kumppani
Yhteistyö jatkuu
SaiPa ja Auto-Suni

SaiPa ja Auto-Suni jatkavat monivuotista yhteistyötään!

”Aina tukena, niin myötä- kuin vastamäessä.” Näillä sanoin Ville Suni kuvailee Auto-Sunin ja SaiPan välistä yhteistyön jatkumoa. SaiPan pelaajien käytössä on tulevallakin kaudella useita Škoda Octavia ja Kamiq -malleja.

– ”Olemme yli 118-vuotias kasvava, paikallinen perheyritys ja tuemme jatkossakin paikallisia urheiluseuroja, maailman tilanteesta riippumatta. SaiPa on koko Etelä-Karjalan näkyvin ja puhuttelevin brändi, joten halusimme ehdottomasti jatkaa aktiivista yhteistyötämme. SaiPa on ollut meille jo useamman vuoden ajan tärkeä Kumppani ja myös henkilökunnastamme moni on aktiivisesti SaiPa-yhteisössä sisällä.”

SaiPan ja Auto-Sunin yhteistyössä toteutettu, ensi kautta avaava Lähtölaukaus-tiedotustilaisuus järjestetään keskiviikkona 10.5. Kyseessä on livestriimattu toteutus, joka on katsottavissa SaiPan YouTube-kanavalla suorana lähetyksenä klo 12:30 alkaen. Tilaisuudessa on luvassa haastatteluita uudelta toimitusjohtajalta, valmennukselta sekä uusilta pelaajilta. Kyseisen tilaisuuden yhteydessä tiedotetaan myös uusia vahvistuksia pelaajiin ja valmennustiimiin.

SaiPan YouTube-kanava ↵

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta