Auto-Suni Liikuttava kumppani
Liiga-SaiPa
Puhtaasti kaasulla

SaiPan ja Auto-Sunin aktiivinen yhteistyö jatkuu!

– Olemme yli 116-vuotias kasvava perheyritys ja tukeneet aina paikallisia urheiluseuroja maailman tilanteesta riippumatta. SaiPa on koko Kaakkois-Suomen tunnetuin brändi, joten halusimme ehdottomasti jatkaa aktiivista yhteistyötämme. SaiPan pelaajien käytössä on tulevalla kaudellakin Škoda G-TEC-malleja, jotka kulkevat erittäin vähäpäästöisellä suomalaisella biokaasulla. Biokaasu on myös tankkausasemilla bensaa selkeästi edullisempaa, joten SaiPan henkilöstökin säästää käyttökuluissa satoja euroja vuosittain. Ajaminen on siis puhdasta ja edullista!

Kysymyksiä ja vastauksia kaasuautoilusta:

  • Mitkä ovat kaasuauton päästöt? Kotimainen biokaasu vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 85 prosenttia. Maakaasun hiilidioksidipäästöt ovat noin 25 % alhaisemmat kuin bensiinillä.
  • Miten pitkälle kaasuautolla ajaa? Suomessa myytävät kaasuautot ovat bi-fuel-mallisia, eli autoissa on kaasutankin lisäksi bensiinitankki. Škoda Octavia G-TEC-mallilla polttoaineiden (kaasu + bensiini) yhdistetty toimintasäde on yli 600 km.
  • Miten kaasuauto toimii talviolosuhteissa? Kaasuauto toimii kylmässä säässä siinä missä bensiinikäyttöinen autokin. Kaasuauto käynnistyy bensalla ja siirtyy muutamassa sekunnissa käyttämään kaasua.
  • Kaasuauton turvallisuus? Kaasuauton turvallisuuden takaavat sekä polttoaineen fysikaaliset ominaisuudet että tarkoin määritellyt pakolliset kaasujärjestelmän turvalaitteet.
  • Paljonko kaasuauton huoltaminen maksaa? Kaasuauton huoltaminen on jotakuinkin saman hintaista kuin vastaavan bensa- tai dieselkäyttöisen auton. Kaasuautoissa on yleensä kiinteä öljynvaihtoväli, jolloin öljyt pitää vaihtaa käytännössä vähintään kerran vuodessa.

Lisää ajankohtaisia uutisia ↵

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta