Auto-Suni Liikuttava kumppani
ŠKODA Octavia
Vuoden auto Suomessa

ŠKODA Octavia on vuoden auto Suomessa 2021!

Uusi neljännen sukupolven ŠKODA Octavia on palkittu arvostetulla Vuoden Auto Suomessa 2021 -tunnustuksella. ŠKODA on ainut merkki, jonka automalli on voittanut tittelin kahdesti jokavuotisessa palkintogaalassa. ŠKODA teki tämän peräkkäisinä vuosina, sillä vuonna 2020 voittajaksi valittiin ŠKODA-malliston kompakti katumaasturi Kamiq.

Octavia vakuutti tuomariston

Vuoden Auto Suomessa 2021 -kilpailun tuomaristo kiitti kommenteissaan muun muassa Octavian hyvää kokonaisuutta, laaja mallivalikoimaa ja auton hinta-laatu-suhdetta. ”Octavia tarjoaa monipuolisen malliston tilavassa korissa ja kaikin puolin hyvän vastineen rahalle – siis sen, mitä tarvitaan kilpailun voittoon”. ”Octavia tarjoaa täysin ylivertaisen vastineen rahalle laajalla valikoimalla käyttövoimia ja voimalinjoja”. ”Käyttöautojen aatelia sopivan kokoisessa paketissa”.

Tuomarit kiittelivät myös laatua, varustelua, varmuutta, käytännöllisyyttä, tilavuutta, monipuolisuutta ja mukavuutta. ”Suomalaiseen käyttöön ja makuun sopiva tilava perheauto, jonka voimalinjavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin”. ”ŠKODA jatkaa menestyksen tiellä myös Octavian kanssa. Enemmän kaikkea, mutta kuitenkin perinteitä kunnioittaen”.

Suosikkimalli on monipuolisempi kuin koskaan

Edeltäneeseen sukupolveen verrattuna uusi Octavia on muotoilultaan tunteita herättävämpi ja dynaamisempi, sisältä entistäkin tilavampi, mukavuudessa sekä aktiivisessa ja passiivisessa turvallisuudessa erinomainen ja liitettävyysmahdollisuuksissa edistyksellinen.

Neljännen sukupolven Octavia on taloudellisempi ja ympäristövastuullisempi kuin koskaan, sillä nyt Octaviaan on tarjolla mallihistorian monipuolisin voimalinjavalikoima. Octavia on saatavissa Liftbackinä ja Combi-farmarimallina, bensiini-, diesel- tai kaasumoottorilla varustettuna, ladattavana hybridinä ja kevythybridinä sekä etu- tai nelivetoisena. Tehovaihtoehdot ovat 81-180 kilowattia (110-245 hv).

Katso mitä mieltä Dallas Starsin NHL-tähti Miro Heiskanen on uudesta ŠKODA Octaviasta!

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Mikko Suninen
Skoda, vaihtoautot | Lappeenranta
Lomalla 28.08.2022 asti
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen
Škoda | Kouvola
Lomalla 28.08.2022 asti
Tatu Peltola