Auto-Suni Liikuttava kumppani
Vantaa Kehä III

Suomen suurin käytettyjen Teslojen myymälä Vantaalle

Auto-Suni Oy avaa vaihtoautoliiketoimintaan keskittyvän toimipisteen Kehä III:n varteen Vantaan Petikkoon. Täysin uusi rakennus valmistuu kesäkuun 2024 aikana näkyvälle kauppapaikalle. Auto-Suni on allekirjoittanut vuokrasopimuksen noin 2000 m² myymälätilasta.

Vantaan Petikon pitkänaikavälin tavoitteena on tarjota ”Suomen suurin valikoima käytettyjä Tesla-merkkisiä vaihtoautoja”. Kokonaisuudessaan myyntivalikoima tulee olemaan yli 100 vaihtoautoa, joista avauksessa yli 10 %:ia Tesla-merkkisiä täyssähköautoja. Myyntitiimiin palkataan viisi henkilöä ja lisäksi tiloihin siirtyy kuuden henkilön vaihtoautojen ostotiimi, joka työskentelee tällä hetkellä Vantaan Tikkurilassa.

Uusi myymälä tulee noudattamaan Auto-Sunin jatkuvasti kehittyvää vaihtoautokonseptia: 360 kuvausstudio, kunto- ja akkutarkastetut, laadukkaasti pestyt ja fiksatut vaihtoautot sekä erinomainen asiakaspalvelukokemus erityisesti digitaalisissa kanavissa. Toimipisteeseen ei tule Auto-Sunin omaa korjaamotoimintaa, vaan esimerkiksi kuntotarkastukset ja kunnostukset ostetaan yhteistyökumppaneilta.

”Tavoittelemme perheyhtiömme strategian mukaisesti kannattavaa kasvua vaihtoautoliiketoiminnasta. Pääkaupunkiseudun vaihtoautomarkkinat ovat noin 25 %:ia koko Suomen markkinasta. Myymme jo nyt noin 15 %:ia vaihtoautoistamme pääkaupunkiseudulle, mutta uusi toimipiste Kehä III:n varrella mahdollistaa kasvun jatkumisen. Samalla erikoistumme vahvasti Tesla-merkkisiin täyssähköautoihin ja kasvatamme kokonaisvalikoimaamme yli 100 vaihtoautolla, joka palvelee myös nykyisiä myymälöitämme Kaakkois-Suomessa” perustelee yrittäjä Ville Suni.

Vantaan Petikko

Auto-Suni Oy toimii Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja Vantaalla. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 85 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 120 autoalan ammattilaista. Auto-Sunin edustamat merkit ovat Mercedes-Benz, Skoda, Hyundai ja Honda. Kasvua 119-vuotias perheyhtiö hakee erityisesti vaihtoauto-, kolarikorjaus- ja rengasliiketoiminnasta. Auto-Suni kuuluu Suni-konserniin, jonka emoyhtiö Suni Oy on perustettu vuonna 1905.

Ajankohtaista Auto-Sunilla ↵

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta