Auto-Suni Liikuttava kumppani
Yksityisleasing vs. Kumppani®

Yksityisleasing vs. Kumppani® | Janne Mankki

Suomen automarkkinoille on tullut monenlaisia yksityisleasing-tuotteita. Melkein jokaisella automerkillä on jo tarjota oma versionsa. Lisäksi muutama autoliikeketju ja leasingyhtiö ovat tulleet omalla tuotteellaan markkinoille. Tuotteissa on aika merkittäviäkin eroja, joita kuluttajan on vaikea hahmottaa etenkään mainoksista. Avaan seuraavaksi Kumppani-tuotteen ja perinteisten yksityisleasing-tuotteiden eroja.

Kumppani® on ensinnäkin osamaksupohjainen tuote. Se ei ole siis leasingpohjainen, kuten valtaosa markkinoilla olevista yksityisleasing-tuotteista ovat. Näin ollen Kumppani® tarjoaa Sinulle monia etuja niin myötä kuin vastamäessä:

EDULLISEMPI KUUKAUSIERÄ

  • Yksityisleasingissä auton hinnan päälle tulee maksettavaksi arvonlisäverotappio autoverosta, joka nostaa kuukausierää. Kumppanissa kyseistä kulua ei tule.
  • Kumppanissa on pienempi korko- ja kulutaso kuin yksityisleasing-tuotteissa yleensä.
  • Kumppanissa ei ole ulkopuolista leasingyhtiötä ottamassa omaa ”siivua” tuotteistuksesta.

JOUSTAVAMPI MUUTTUVISSA TILANTEISSA

  • Kumppani-auton voi myydä tai vaihtaa milloin vain ja missä vain ilman erillisiä purkumaksuja. Yksityisleasingissä purkumaksut ovat huomattavan suuria ja näin ollen muutokset kesken sopimuskauden eivät ole järkeviä.

MAHDOLLISUUS SAADA RAHAA TAKAISIN

  • Kumppanissa on taattu hyvityshinta, niin kuin yksityisleasingissäkin. Kumppanissa Sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada rahaa takaisin, mikäli autosi arvo onkin suurempi kuin tuo taattu hyvityshinta. Kyseinen summa voi olla jopa useita tuhansia euroja.
  • Voit halutessasi lunastaa auton itsellesi sopimuksen jälkeen taatulla hyvityshinnalla tai myydä sen vaikkapa lapsillesi. Et siis ole pakotettu palauttamaan autoa meille, kuten yksityisleasingeissä yleensä.

KATTAVAMPI SISÄLTÖ

  • Kumppani® Premiumin tarjoama sisältö on tällä hetkellä markkinoiden kattavin. Auton lisäksi kuukausierä sisältää paljon muitakin rahanarvoisia etuja: huollot ja korjaukset kuluvine osineen, rengashotelli kausivaihtoineen, huollon sijaisauto, pesut huoltojen yhteydessä, pakettiauton (tai vetokoukullisen auton) laina, sisäänpääsyjä urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, golfkouluja, keilauskursseja yms.

Kumppani® on nimensä mukainen. Se reagoi perinteisiä yksityisleasing-tuotteita paremmin muuttuviin elämäntilanteisiisi. Se tarjoaa huolettomuutta ja turvaa silloin kun Sinä sitä tarvitset. Kumppani® tuo myös iloa elämääsi. Tervetuloa palveltavaksemme! Etsitään yhdessä Sinulle sopivin Kumppani®.

Ota yhteyttä meihin

Janne Mankki
Myyntijohtaja | Lappeenranta