Auto-Suni Liikuttava kumppani
Oletko kiinnostunut urasta Auto-Sunilla?
Jätä meille avoin hakemus
Katso avoimet työpaikat Jätä avoin hakemus Auto-Sunin yritysesittely

Suni solmi ensimmäiset autokaupat jo vuonna 1927 Studebaker -merkillä. Nykyisin Auto-Suni Oy on alueensa johtava autoliike ja osa 1905 perustettua Suni -konsernia. Kasvava perheyhtiö palvelee asiakkaitaan Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa. Ostotoimintaan keskittynyt toimipiste palvelee Vantaalla.

Auto-Suni edustaa neljää huippumerkkiä: Mercedes-Benz, Škoda, Hyundai ja Honda. Samalla Auto-Suni toimii näiden merkkien valtuutettuna merkkihuoltona ja kolarikorjaamona. Yhtiö toimittaa vuosittain noin 4 000 ajoneuvoa asiakkailleen ja huoltotapahtumia on lähes 30 000. Kasvua perheyhtiö hakee erityisesti vaihtoauto- ja rengasliiketoiminnasta. Auto-Sunin käytössä on Lloydsin sertifioima laatujärjestelmä, joka toimii kehittämisen työkaluna. Tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua, joka päivä ja jokaisen asiakkaan kohdalla, kaikissa palvelumuodoissa.

Perheyhtiön tavoite: ”Auto-Suni on halutuin Kumppani asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyöyrityksille.”

Vuonna 2022 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 85 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 124 henkilöä. Lue lisää Suni-konsernista ja Suni Oy:n historiasta täältä.