Valitse ja varaa huolto kätevästi netistä


Varaa merkkihuolto
Varaa säästöhuolto


Määräaikais- ja takuuhuollot

Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa autosi huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Jatkuvalla koulutuksella takaamme, että meillä on aina uusin merkkikohtainen tieto, viimeisimmät testiohjelmat ja juuri sinun autoosi sopivat laadukkaat, alkuperäiset varaosat.

Voit varata huolto- tai korjausajan kätevästi netissä tai soittamalla huoltoneuvojillemme. Autosi huoltoon tuominen onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Kysy aamuvirkku-palvelusta lisää huoltoneuvojiltamme.

Muut huollon palvelumme

SIJAISAUTOT

Huollon tai korjauksen ajaksi voit vuokrata sijaisauton. Ilmoitathan sijaisauton tarpeesta samalla kun teet huoltovarauksen.

RENGASHOTELLI JA RENKAIDEN VAIHTO

Ei enää rengaspinoja varastossa tilaa viemässä, kun jätät autosi renkaat kausisäilytykseen Auto-Suniin. Rengashotellimme palveluihin kuuluvat renkaiden vaihto, pesu, ilmaus ja kuntotarkastus.

Renkaiden vaihdon voit varata kätevästi netistä samassa palvelussa kuin määräaikais- ja takuuhuollot.

RAHOITUS

Avaa huoltotili Auto-Suniin: voit valita sinulle sopivan kuukausierän suuruuden sekä maksuajan pituuden. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

VAURIOKORJAAMO

Jos autollesi on sattunut vahinko, tee ensin vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja ota sitten yhteyttä Auto-Suniin. Valitse vakuutusyhtiösi:
Kun autosi korjataan Auto-Sunin vauriokorjaamolla, säilyy autosi takuu, sillä käytämme korjaustöissä vain autovalmistajien hyväksymiä alkuperäisiä varaosia. Vauriokorjaamomme palvelevat tällä hetkellä Lappeenrannassa, Kotkassa ja Kouvolassa.

Auto-Sunin huolto pitää autosi huippukunnossa. Varaa huolto- tai korjausaika kätevästi netissä tai soita huoltoneuvojillemme.

Palvelemme sinua arkisin Lappeenrannassa, Kotkassa ja Kouvolassa klo 7.30 – 17 ja Imatralla klo 8 – 16.30.


Jos haluat tuoda autosi huoltoon aukioloaikojen ulkopuolella, se onnistuu. Kysy lisää Aamuvirkku-palvelustamme.