Varaa merkkihuolto tai renkaiden vaihto tästä!

Nettisivun kautta lähettämäsi varauspyyntö on alustava ajanvaraus. Pyynnön lähettämisen jälkeen työnjohtajamme tarkistaa, onko haluamasi aika vielä vapaana. Mikäli ehdottamasi aika sopii meille, saat vahvistuksen tekstiviestinä tai sähköpostiisi. Jos ehdottamasi aika ei ole enää vapaana, sinuun otetaan yhteyttä toisen ajan sopimiseksi.

Määräaikais- ja takuuhuollot

Jatkuvilla maahantuojien järjestämillä merkkikohtaisilla koulutuksilla takaamme, että meillä Auto-Sunissa on aina uusin, sinun autoasi koskeva, tieto-taito, viimeisimmät työvälineet, testiohjelmat ja diagnostiikkajärjestelmät.

Käytämme huollossa ja korjauksissa vain autoosi sopivia laadukkaita autovalmistajien alkuperäisiä varaosia ja laatuluokituksen täyttäviä huippuvoiteluaineita.

Noudatamme yksityiskohtaisesti autotehtaiden huolto-ohjelmaa ja teemme huollon yhteydessä valmistajan edellyttämät päivitykset ja takuukorjaukset. Välitämme myös autosi tiedot autotehtaan järjestelmiin. Säännöllinen huolto valtuutetussa huollossa antaa myös mahdollisuuden jatketulle takuulle.

Auto-Sunin leimaama täydellinen huoltokirja on myös rahanarvoinen etu, kun vaihdat autoa.