Auto-Suni Liikuttava kumppani

Auto-Sunin valtuutettu Hyundai-huolto

Hyundai-merkkihuollossa meille on kunnia-asia pitää autosi yhtä toimivana kuin se oli uutena. Kuten mikä tahansa muukin omistamasi laite toimii Hyundai-autosi paremmin, kun se on oikein huollettu. Hyundai-autosi luotettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi on avainroolissa säännöllinen määräaikaishuolto. Määräaikaishuollon ohjelman löydät käyttöohjekirjasta, mutta Suomen vaativissa olosuhteissa Hyundai kannattaa huollattaa vähintään kerran vuodessa luotettavuuden varmistamiseksi. Me määritämme tarkoituksenmukaisen huollon sisällön, jolloin Hyundai-auton ylläpitokulut pysyvät järkevinä, kuten auto itsekin.

Hyundai koulutettu henkilökuntamme on valmennettu tuntemaan Hyundai-autosi, mallista riippumatta, parhaiten. Käytämme alkuperäisiä Hyundai-varaosia, siis niitä samanlaisia osia, kun mistä autosi on alun perin laadukkaasti rakennettu. Tiedät, että autosi toimii, kun lähdet meiltä kotiin.

Tarjoamme Hyundai-autollesi kaiken yksinkertaisesta öljynvaihdosta vaativaan kolarikorjaukseen.

Tervetuloa Auto-Sunille osaavaan Hyundai-huoltoon!

Ps. Muistathan, että Hyundai merkkihuollosta saat tehdasasennettuun navigaattoriisi karttapäivityksen maksutta aina kymmeneen vuoteen asti tai niin pitkään kuin päivityksiä on saatavilla!

Varaa Hyundai-huolto tästä!

Kysy lisää Auto-Sunin Hyundai-huollosta