Auto-Suni Liikuttava kumppani
Turvaa vaihtoauton ostajalle
Auto-Sunin Käyttöturva

12 kuukauden vakuutus autoosi äkillisten rikkoutumisten varalle

Jos vaihtoautoasi kohtaa äkillinen ja ennakoimaton rikkoutuminen, Käyttöturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Käyttöturvassa on useita tasoja ja esimerkiksi Kulta-tasolla suurin vahinkokohtainen korvaus on jopa 6000 euroa. Käyttöturva on voimassa 12kk ostohetkestä.

Kulta

499€

Käyttöturva Kulta siirtyy Käyttöturva Hopeaan, kun autosi ylittää 9 vuotta tai 150.000km. Suurin vahinkokohtainen korvaus 6000€.

Hopea

399€

Käyttöturva Hopea siirtyy Käyttöturva Pronssiin, kun autosi ylittää 11 vuotta tai 180.000 km. Suurin vahinkokohtainen korvaus 5000€.

Pronssi

299€

Käyttöturva Pronssi siirtyy Käyttöturva Perukseen, kun autosi ylittää 15 vuotta tai 200.000km. Suurin vahinkokohtainen korvaus 3500€.

Perus

199€

Käyttöturva perus päättyy, kun autosi ylittää 20 vuotta tai 300.000km. Suurin vahinkokohtainen korvaus 2500€.

Käyttöturvan omavastuu on 100,00€ vikatapausta kohti.

Lisätuotteena ostettavissa Akkuturvavakuutus hybridi- ja sähköautoille hintaan 150€.

Auto-Sunin Käyttöturva

Käyttöturvan kaikkiin tasoihin sisältyvät koko sopimuskauden ajan

Road Assist tiepalvelu 24/7

Vakuutukseen sisältyy tiepalvelu, josta saat apua kaikissa autoilun ongelmatilanteissa. Tiepalveluun kuuluu esimerkiksi hinauspalvelu, tekninen ensiapu, käynnistysapu, renkaanvaihto tai auton ovien avaaminen avainten jäädessä sisälle autoon. Asiakkaana saat itse päättää mitä tiepalveluyritystä käytät. Tiepalvelun käytöstä korvataan vakuutustodistuksessa mainittu korvaus vakuutusehtojen mukaisesti, korvauksen hakeminen edellyttää kirjallista vahinkoilmoitusta. Ilman omavastuuta.

Rental Car sijaisautopalvelu

Vakuutukseen sisältyy vuokra-auto vahingon korjauksen yhteydessä, ajoneuvon menetetyiltä käyttöpäiviltä, josta korvataan vakuutustodistuksessa mainittu korvaus vuokra-auton kuluista vakuutusehtojen mukaisesti. Menetetty käyttöpäivä tarkoittaa, että ajoneuvoa ei kyseisenä päivänä voida käyttää vahingon vuoksi. Vaihtoehtoisesti korvausta seisonta-ajalta voidaan korvata vakuutusehtojen mukaisesti. Korvaus vuokra-auton kuluista tai seisontakorvauksen hakeminen edellyttää kirjallista vahinkoilmoitusta. Ilman omavastuuta.

Tutustu tarkemmin ja lataa tästä Auto-Sunin Käyttöturva-esite.

Käyttöturva on Auto-Sunin myöntämä lisäturva ajoneuvolle ja vakuutuksen hallinnoijana toimii AutoConcept Insurance Ab (2507987-8), Suomen sivuliike.

Kayttoturva_esite_2023.pdf
Ota yhteyttä meihin Selaa vaihtoautoja

Ota yhteyttä meihin

Jussi Viertola
Myyntipäällikkö | Lappeenranta
Ilpo Pääkkönen
Myyntipäällikkö | Kotka
Juha Toivola
Myyntipäällikkö | Kouvola

Ota yhteyttä meihin

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.