Auto-Suni Liikuttava kumppani

Helpoin tapa muuttaa auto rahaksi on myydä se autoliikkeelle

Auton myynti voi pahimmillaan olla kuukausien mittainen prosessi. Kun haluat myydä auton nopeasti ja vaivattomasti, kannattaa autoa tarjota autoliikkeelle ostettavaksi.

  • Autosi myymiseksi meille, Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää ostotarjouspyyntö autostasi ja myyjämme ovat Sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisällä lomakkeen lähettämisestä. Hyväksyttyäsi ostotarjouksen, Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda autosi lähimpään toimipisteeseemme, jossa auto tarkastetaan myyjän toimesta ja myyntipaperit täytetään yhdessä myyjän kanssa.
  • Myydessäsi autosi meille, säästät aikaa ja vaivaa! Kun myyt autosi meille, säästyt auton pesemiseltä, kuvaamiselta, myynti-ilmoituksen kirjoittamiselta, auton markkinoinnilta, kyselyihin vastaamisilta, koeajoilta sekä lopulliselta myyntitapahtumalta.
  • Autojen myynti ja ostaminen on meille Auto-Sunilla arkipäivää, joten auton myymiseen liittyvät pakolliset paperityöt hoituvat meiltä Sinua kuormittamatta. Hoidamme auton omistajuuden siirtämisen, maksamme mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiölle sekä irtisanomme vakuutukset puolestasi.
  • Myydessäsi autosi autoliikkeelle, voit olla varma että auton myymiseen liittyvät asiat tulevat takuulla hoidettua oikein ja saat rahat heti kaupantekohetkellä tilillesi käytettäväksi.

Usein kysytyt kysymykset

Autosta on rahoitusta jäljellä. Mitä tapahtuu loppuvelalle?

Tarkastamme puolestasi tarkan loppuvelan määrän ja maksamme sen rahoitusyhtiölle. Lopun hyvityksestämme maksamme heti kaupantekohetkellä tilillesi. Jos loppuvelan määrä ylittää auton ostohinnan, voit maksaa ostohinnan ja velan erotuksen meille.

Miksi autoliikkeen tarjous on pienempi kuin auton pyyntihintataso on?

Ostohinnassamme on huomioituna myyntiin liittyvät kulut: auton kuntotarkastus, pesu/fiksi ja alennusten jälkeen jäävä myyntiprovisio. Autoliikkeenä meille syntyy myynnin jälkeen myös virhevastuu eli mahdollisia jälkikuluja.

Milloin saan rahat autoni myynnistä?

Suoritamme auton kauppahinnan heti kaupantekohetkellä tilillenne. Pankin viiveestä riippuen suoritus näkyy tililläsi 1-3 arkipäivän sisällä kaupantekohetkestä.

Myy autosi meille

Valitse yhteydenoton tarkoitus alta ja lähetä yhteydenottopyyntö.