Auto-Suni Liikuttava kumppani

Pakettiautot – Monipuolinen ja laaja pakettiautomallisto

Hyötyajoneuvotarjontamme sisältää Mercedes-Benzin monipuoliset ja laadukkaat pakettiautomallistot. Valikoimastamme löydät uudet hyötyajoneuvot ja uudet pakettiautot.

Asiantuntevat hyötyajoneuvomyyjämme auttavat löytämään oikeanlaisen pakettiauton yritykselle. Oikeaan käyttötarkoitukseen valitun pakettiauton lisäksi yritykselle on tärkeää, että auton hankintatapa on osuva.

Leasing-pakettiauto on usein yrityksille perinteinen hankintatapa, mutta nyt markkinoilla on muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Teemme yhteistyötä kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa. Esimerkiksi Kumppanilla vapautat yritysauton hankinnassa arvonlisäveron yrityksen käyttöön välittömästi kokonaisuudessaan ja saat pakettiauton yrityksen taseeseen.

Yrityksen omaan taseeseen hankittaessa uuden koneen tai laitteen korotettu poisto-ohjelma voimassa verovuosina 2020-2025. Verottajan ohjeen mukaan koneesta tai laitteesta tehtävät poistot saavat olla verovuonna enintään 50 prosenttia koneen tai laitteen poistamatta olevasta hankintamenosta. Lisätietoja korotetuista poistoista verottajan sivuilta.

Pakettiautojen tekniikka

Pakettiautojen tekniikka kehittyy jatkuvasti. Markkinoille tulee erilaisia hybridipakettiautoja ja sähköpakettiautoja. Mercedes-Benz on näidenkin kehityksessä eturintamassa.

Pakettiautot ovat nykyään myös henkilöautomaisempia liikenteessä moderneine ajoavustimineen.

Pakettiauton nopeusrajoitus on nykyään useimmissa tapauksissa 100 km/h, joten pakettiauto menee usein jo perheen ainoanakin autona. Tutustu tarkemmin Mercedes-Benz-pakettiautomallistoon!

Ota yhteyttä hyötyajoneuvomyyjiimme. Kerromme Sinulle mielellämme lisää pakettiautoistamme ja suunnittelemme Sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden!

Hyötyajoneuvojamme löydät seuraavilta toimipisteiltä

  • Pakettiautot Lappeenranta
  • Pakettiautot Kotka
  • Pakettiautot Kouvola
  • Pakettiautot Imatra
Lue lisää Kumppanista Katso pakettiautovalikoimaa

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot
Lomalla 27.03.2024 asti

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.