Auto-Suni Liikuttava kumppani

Monipuolinen ja laadukas pakettiautomallisto

Hyötyajoneuvotarjontamme sisältää Mercedes-Benzin ja Citroënin monipuoliset ja laadukkaat pakettiautomallistot.

Asiantuntevat hyötyajoneuvomyyjämme opastavat Sinua valitsemaan oikeanlaisen pakettiauton yrityksellesi. Oikeaan käyttötarkoitukseen valitun pakettiauton lisäksi yritykselle on tärkeää, että auton hankintatapa on osuva. Leasingauto on usein yrityksille perinteinen hankintatapa, mutta nyt markkinoilla on muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Kumppanilla vapautat yritysauton hankinnassa arvonlisäveron yrityksen käyttöön välittömästi kokonaisuudessaan ja saat pakettiauton yrityksen taseeseen.

Pakettiautojen tekniikka

Pakettiautoissakin tekniikka kehittyy jatkuvasti. Markkinoille tulee erilaisia hybridipakettiautoja ja sähköpakettiautoja. Mercedes-Benz ja Citroën ovat näidenkin kehityksessä eturintamassa. Pakettiautot ovat nykyään myös henkilöautomaisempia liikenteessä moderneine ajoavustimineen. Pakettiauton nopeusrajoitus on nykyään useimmissa tapauksissa 100 km/h, joten pakettiauto menee usein jo perheen ainoanakin autona.

Ota yhteyttä hyötyajoneuvomyyjiimme. Kerromme Sinulle mielellämme lisää pakettiautoistamme ja suunnittelemme Sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden!

Lue lisää Kumppanista Katso pakettiautovalikoimaa

Ota yhteyttä meihin

Aki Ylä-Outinen
Hyötyajoneuvot, Vaihtoautot | Lappeenranta

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.