Auto-Suni Liikuttava kumppani

Monipuolinen ja laadukas pakettiautomallisto

Hyötyajoneuvotarjontamme sisältää Mercedes-Benzin ja Citroënin monipuoliset ja laadukkaat pakettiautomallistot.

Asiantuntevat hyötyajoneuvomyyjämme opastavat Sinua valitsemaan oikeanlaisen pakettiauton yrityksellesi. Oikeaan käyttötarkoitukseen valitun pakettiauton lisäksi yritykselle on tärkeää, että auton hankintatapa on osuva. Leasingauto on usein yrityksille perinteinen hankintatapa, mutta nyt markkinoilla on muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Teemme yhteistyötä kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa. Esimerkiksi Kumppanilla vapautat yritysauton hankinnassa arvonlisäveron yrityksen käyttöön välittömästi kokonaisuudessaan ja saat pakettiauton yrityksen taseeseen.

Yrityksen omaan taseeseen hankittaessa uuden koneen tai laitteen korotettu poisto-ohjelma voimassa verovuosina 2020-2025. Verottajan ohjeen mukaan koneesta tai laitteesta tehtävät poistot saavat olla verovuonna enintään 50 prosenttia koneen tai laitteen poistamatta olevasta hankintamenosta. Lisätietoja korotetuista poistoista verottajan sivuilta.

Pakettiautojen tekniikka

Pakettiautoissakin tekniikka kehittyy jatkuvasti. Markkinoille tulee erilaisia hybridipakettiautoja ja sähköpakettiautoja. Mercedes-Benz ja Citroën ovat näidenkin kehityksessä eturintamassa. Pakettiautot ovat nykyään myös henkilöautomaisempia liikenteessä moderneine ajoavustimineen. Pakettiauton nopeusrajoitus on nykyään useimmissa tapauksissa 100 km/h, joten pakettiauto menee usein jo perheen ainoanakin autona. Tutustu tarkemmin Mercedes-Benz-pakettiautomallistoon!

Ota yhteyttä hyötyajoneuvomyyjiimme. Kerromme Sinulle mielellämme lisää pakettiautoistamme ja suunnittelemme Sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden!

Lue lisää Kumppanista Katso pakettiautovalikoimaa

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot | Lappeenranta

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.