Auto-Suni Liikuttava kumppani
Vaihtoautojen valioyksilöt
Škoda Loisto

Škoda Loisto – vaihtoautojen valioyksilöt

Loisto on Škodan uusi vaihtoauto-ohjelma, josta löydät parhaat ja valikoidut Škoda-vaihtoautot. Kaikki Loisto-ohjelmaan kuuluvat vaihtoautot ovat huolellisesti kuntotarkastettuja ja huoltokirjoiltaan aukottomia, alle viisivuotiaita ja maksimissaan 130 000 km ajettuja valioyksilöitä.

Loisto-ohjelman vaihtoautoihin on hankittavissa Loisto-vaihtoautoturva, joka tuo huolettomuutta autonhankintaan. Loisto-vaihtoautoturva kattaa auton tekniset viat ja rikkoutumiset ensimmäisen (1) vuoden tai 20 000 km ajan ostohetkestä. Loisto-vaihtoautoturvassa on nerokasta sekin, että jos jostain syystä tulet toisiin aatoksiin uuden Loisto-vaihtoautosi kanssa, voit vaihtaa sen toiseen Škoda-merkkiseen autoon 14 vuorokauden tai 1000 km kuluttua auton ostohetkestä. Kysy Loisto-vaihtoautovalikoimasta suoraan Škoda-myyjiltämme ↵

  • Alle 5-vuotiaita valioyksilöitä
  • Mittarilukema alle 130 000 km
  • Merkkihuolloissa huollettuja ja kuntotarkastettuja
  • Ajoturva voimassa
  • Lisäpalveluna hankittavissa myös Loisto-vaihtoautoturva 12 kk/20 000 km
Loisto-vaihtoautoturva tuo huolettomuutta autonhankintaan

Huolettomia ajokilometrejä
Loisto-vaihtoautoturva kattaa auton teknisten vikojen ja rikkoutumisien korjauksen ensimmäisen (1) vuoden tai 20 000 km ajan auton ostohetkestä.

Tarkastettu ja kunnostettu
Loisto-vaihtoautot ovat Škoda Service -merkkihuolloissa huollettuja ja huolellisesti kuntotarkastettuja sekä huoltokirjaltaan aukottomia vaihtoautoja.

Turva tien päälle
Loisto-vaihtoautoissa on voimassa myös Škoda Ajoturva, joka tarjoaa 24 h tiepalvelun ja tarvittaessa autosi hinauksen sekä sinun ja matkaseurueesi kuljetuksen pois vikapaikalta, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatisikin korjaamotoimenpiteitä. Teknisen vian tai rikkoutumisen sattuessa Škoda Ajoturva tarjoaa sinulle sijaisauton, mikäli autoasi ei saada saman päivän aikana kuntoon. Škoda Ajoturva on voimassa seuraavaan huoltoon asti ja on elinikäinen, kun huollatat autosi huolto-ohjelman mukaisesti Škoda Service -merkkihuollossa. Lue lisää Škoda Ajoturvasta tästä ↵

Vaihto-oikeus
Jos jostain syystä tuletkin toisiin aatoksiin uuden Loisto-vaihtoturvallisen autosi kanssa, sinulla on mahdollisuus vaihtaa autosi toiseen Škoda-merkkiseen vaihtoautoon 14 vuorokauden tai 1000 km kuluttua auton ostohetkestä.

Kotiinkuljetus
Halutessasi auto toimitetaan kaupanteon jälkeen suoraan kotiosoitteeseesi. Kysy lisää kotiinkuljetuksesta ja siihen liittyvistä kustannuksista Škoda-myyjiltämme.

Loisto-vaihtoautoturvan hinta on 490€

Ota yhteyttä meihin

Mikko Suninen
Skoda, Honda, Vaihtoautot | Lappeenranta
Mika Tiira
Taina Levänen
Škoda, Hyundai | Kouvola
Mika Palmunen
Antti Mielonen
Škoda, Vaihtoautot | Kotka

Ota yhteyttä meihin

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.