« Takaisin tarjoukset-sivulle

Uusi Sprinter - Sinulle tehty!

05.06.2018

Millaiset kuljetustehtävät sinua odottavatkaan - Uusi Sprinter on valmiina!

Uusi Sprinter on näyttävä auto. Design noudattelee Mercedes-Benzin modernia Sensual Purity -designkonseptia. Uusittu ohjaamo vakuuttaa yhtä lailla laadukkaan muotoilunsa ja poikkeuksellisen käytännöllisyytensä ansiosta. Näistä esimerkkejä ovat nerokkaasti suunniteltu modulimainen säilytystilaratkaisu sekä avaimeton käynnistysjärjestelmä KEYLESS-START.

Pakettiauton tavaratilaan on puolestaan saatavilla vakuuttavia käytännöllisiä lisävarusteita, esimerkiksi sisäkaton taakkateline, painoltaan optimoitu muovilattia, pyöränkotelon puuverhoilu (kuormausmahdollisuus) sekä kuormalavan tuki liukuoven askelmassa, joka vakauttaa kuormaa esimerkiksi kaarteissa ja varmistaa kuorman tehokkaan kiinnityksen. 

Vetotapojen valikoima on runsas: etuveto, takaveto ja neliveto, jotka voidaan valita auton käyttöprofiilin ja ajotavan perusteella. Vaihteiden vaihtaminen sujuu joko manuaalisesti 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai automaattisesti 7G-TRONIC PLUS -automaattivaihteistolla tai peräti 9-vaihteisella 9G-TRONIC-automaattivaihteistolla, joka on segmentissään ainutlaatuinen.

Mitkä asiat tekevät uudesta Sprinteristä niin vakuuttavan?

1. Nerokkaasti verkotettuna, viihtyen ja hyvin informoituna: Sprinter on varustettu kommunikaatiomodulilla, joka muodostaa teknisen perustan auton jatkuvalle internet-yhteydelle. Sen ansiosta autosta voidaan käyttää nykyisiä ja myös tulevia Mercedes PRO -huoltopalveluja.

2. Tarkoin mukautettavissa jokaiseen käyttötarkoitukseen: Tarvitsetko auton, joka on ennen kaikkea käytännöllinen ja taloudellinen? Tai haluatko pikemmin edustavan auton, joka täyttää korkeimmatkin mukavuustoiveet? Sprinter on niitä molempia – ja vielä enemmänkin: pakettiauto ja tila-auto, alustamalli ja avolavapakettiauto, normaaliohjaamolla tai miehistöohjaamolla.

3. Esimerkilliset turvallisuusvarusteet: Kaikkein kokeneinkin kuljettaja voi joskus joutua tilanteeseen, jossa apu on tervetullutta ja paikallaan. Tällaisia järjestelmiä ovat vakiovarusteinen sivutuuliavustin sekä aktiivinen jarruavustin ja kaista-avustin, jotka ovat vakiovarusteita yli 3 500 kg:n kokonaispainon autoissa. 

4. Taloudellinen joka suhteessa: Sprinter on osoittanut taloudellisuutensa vakuuttavasti jo yli 20 vuoden ajan. Houkutteleva alkaen-hinta etuvetoisille autoille ja lukuisat versiomahdollisuudet takaavat sen, että tilaat vain sitä, mitä todella tarvitset.

Lue lisää täältä!

Kysy lisää Mercedes-Benz-myyjiltämme:

Lappeenranta ja Imatra: Pekka Toivonen, 040 840 2712
Kotka: Tommi Korpela, 044 223 3368

Ota yhteyttä* Pakollinen kenttä