Auto-Suni Liikuttava kumppani
CITROËN-hyötyajoneuvot
TAKUULLA VARMA VALINTA

Citroën-hyötyajoneuvomallisto Auto-Sunilla Kotkassa ja Kouvolassa

HYÖTYAJONEUVOT – IT’S TIME TO RELAX!
RENTOUDU CITROËNIN KYYDISSÄ

Valitse Citroën ja nauti kesästä! Citroën on aina tehnyt mukavimmat tavara-autot, joiden avulla työnteko on helppoa ja rentoa. Hyödynnä kesän rennoimmat tarjoukset koko Citroën-tavara-automallistoon: kiinteä rahoituskorko 1,49 % normaalein kulun koko sopimuskauden ajan. Huolettomat kilometrit takaa huolenpitosopimus, jonka tarjoamme uuden auton ostajalle nyt ensimmäinen vuoden veloituksetta!

HUOLENPITOSOPIMUS 0 € ENSIMMÄINEN VUOSI
Huolenpitosopimus on huolettomin ja järkevin tapa hoitaa autosi huollot ja korjaukset. Kesätarjouksena nyt ensimmäinen vuosi 0 €, jonka jälkeen maksat kiinteää kk-hintaa autostasi ja ajomäärästäsi riippuen. Kesätarjouksen maksimi ajosuorite on 30 000 km/vuosi. Sopimus sisältää määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset, sekä polttimot ja rikkoutuneet pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä.

Citroën-hyötyajoneuvomallisto myynnissä Auto-Sunilla Kotkan ja Kouvolan toimipisteissä.

Uusille Citroën-hyötyajoneuvoille myönnetään 5 vuoden takuu ilman km-rajaa. Cargo-varustepaketti Jumpy- ja Jumper-malleihin sisältää: Tavaratilan lattian ja seinien vaneroinnin, tavaratilan LED-kattovalot (2 kpl) sekä talvirenkaat (nastat peltivantein). Kuvien autot erikoisvarustein.

CITROËN BERLINGO VAN – MONITAITURI, KUTEN SINÄKIN!

Ikoninen Citroën Berlingo lanseerattiin vuonna 1996 ja sitä on tähän saakka valmistettu yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Nyt on aika uudelle sukupolvelle! Uusi Berlingo Van on uudistunut tyyliltään, varustelultaan sekä muunneltavuudeltaan.

KETTERÄ CITROËN JUMPY NYT MYÖS NELIVETONA

Citroën Jumpysta on saatavana kaksi eripituista malliversiota. Se on suunnattu pääosin suuritilavuuksista pakettiautoa tarvitseville yrityksille, vapaa-ajankeskuksille ja yhteisöille.

ISO JA VAHVA CITROËN JUMPER

Korkean laadun ansiosta ammattilaisten luottamuksen arvoinen: takana on yli neljä miljoonaa teknisten ominaisuuksien testikilometriä.  Autossa on myös useita uudistuksia, kuten tuulilasin suojalista, saranoinnit ja ovet.

Kysy lisää Ari Tannerilta Kotkan pakettiautomyynnistä tai Juha Toivolalta Kouvolan Citroën-myynnistä!

Hintaesimerkit:

  • Citroën Berlingo Van hinta alk. 376€/kk tai 30.810€
  • Citroën Jumpy hinta alk. 492€/kk tai 40.741€
  • Citroën Jumper BlueHDi 120 35 L2H1 hinta alk. 496€/kk tai 41 035€
    AUTOJA NOPEAAN TOIMITUKSEEN!

Takaisin tarjouksiin ↵

Ota yhteyttä meihin

Antti Söderlund
Mercedes-Benz, Citroën, hyötyajoneuvot | Kotka
Lomalla 14.08.2022 asti
Juha Toivola
Myyntipäällikkö | Kouvola
Lomalla 14.08.2022 asti