Auto-Suni Liikuttava kumppani
Honda CR-V Black Edition
Tyylikästä suorituskykyä

Honda CR-V Black Edition nyt Auto-Sunilla!

Honda CR-V Black Edition -erikoismalli on saapunut Auto-Sunille Lappeenrantaan ja Kouvolaan! Uusi Black Edition nostaa CR-V:n tyylikkyyden uudelle tasolle. Crystal Black Pearl– tai Platinum White Pearl -metallihelmiäisvärissä saatavana oleva CR-V e:HEV Black Edition tekee vaikutuksen, sillä tämä erikoismalli sisältää varusteita, jotka todella erottavat sen massasta: tummaksi kromatut etusäleikön-, puskurien-, takaluukun- ja kynnysten koristelistat vangitsevat katseet ja luovat yhdessä tummaksi sävytettyjen etu- ja takavalojen kanssa urheilullisen ilmeen. Mustat 18” erikoisvanteet viimeistelevät Black Edition -kokonaisuuden.

Honda CR-V Black Edition

Honda CR-V Black Edition – miellyttävää tekniikkaa

Uudessa Honda CR-V:ssä on suuri määrä varusteita, jotka tekevät ajamisesta todella miellyttävän kokemuksen. Uusi tuulilasinäyttö siirtää olennaiset tiedot näkökenttään niin, ettei katsetta tarvitse siirtää pois tiestä. Lisätietoa saa helppolukuisesta, älykkäästä mittariston monitoiminäytöstä, jonka sisältöä voi säädellä ohjauspyörästä. Kojelaudan keskelle sijoitettuun 7 tuuman värillisellä korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä varustettuun Honda CONNECTiin voit kätevästi yhdistää älypuhelimesi ja käyttää sen kautta sovelluksiasi, lukea sähköpostit ja vaikka kuunnella lempimusiikkiasi.

Honda CR-V Black Edition – dynaaminen ajettava

CR-V e:HEV on varustettu Hondan uusimman sukupolven hybriditeknologialla. Älykäs itselataava i-MMD hybridijärjestelmä kulkee suurimman osan ajosta sähkömoottorin voimalla, 2.0 litraisen i-VTEC bensiinimoottorin toimiessa lähinnä generaattorin voimanlähteenä ladaten akkua ja toimittaen sähköä ajomoottorille. Näin CR-V e:HEV tarjoaa sähköisen vaivatonta ja taloudellista suorituskykyä monipuoliseen käyttöön, ilman ulkopuolisia lataustarpeita. Mainion ajettavuuden varmistaa täysin uusi, hienostunut alustarakenne. Siinä on edessä uusi joustintuilla toteutettu rakenne ja takana edistyksellinen monivarsituenta. Yhdessä ne varmistavat hyvät ajoominaisuudet, ketteryyden ja korkeatasoisen matkustusmukavuuden.

HONDA Hybrid Technology – e:HEV

itselatautuva hybridi

Et tarvitse ulkopuolista latausta

CR-V on itselatautuva hybridi, joten se ei kaipaa latausta pistorasiasta tai reitin suunnittelua latauspisteet huomioiden – se tuottaa sähköä ajon aikana.

 

vähäpäästöinen

Vähäpäästöinen

Pitkälle kehittynyt hybriditeknologia ei pelkästään säästä ympäristöä, vaan myös kustannuksia – säästämällä polttoainetta.

 

taloudellinen

Taloudellinen

CR-V on taloudellinen katumaasturi – esimerkiksi Elegance 2WD-mallin mitattu keskikulutus on vain 6,6 l /100 km (151g/km WLTP). *Perustuu yhdistettyyn polttoaineenkulutukseen.

 

älykäs hybridijärjestelmä

Saumatonta yhteistyötä

CR-V:n älykäs hybridijärjestelmä vaihtaa huomaamattomasti toimintatilasta toiseen automaattisesti, näin käytössäsi on aina taloudellisin vaihtoehto.

 

Hintaesimerkki:

HONDA CR-V Hybrid Black Edition 184 hv 2WD e-CVT AT, kokonaishinta 45.613€
Hintaan lisätään toimituskulut 600€. CO2-päästöt 151 g/km, EU-keskikulutus 6,6 l/100 km.

Tervetuloa Auto-Sunille tutustumaan uuteen ja upeasti varusteltuun Honda CR-V -erikoismalliin!

Takaisin tarjouksiin ↵

Ota yhteyttä meihin

Mikko Suninen
Skoda, vaihtoautot | Lappeenranta
Lomalla 28.08.2022 asti
Veli-Pekka Kekki
Honda, vaihtoautot | Kouvola
Lomalla 14.08.2022 asti