Auto-Suni Liikuttava kumppani
Täysin uusi Honda CR-V
Nyt myös Hybridinä

Kaikkien aikojen Honda CR-V on täällä!

CR-V on suunniteltu niin, että menitpä mihin tahansa, autosi kerää katseita. Sisusta on ylellinen ja avara, jalkatilaa riittää kaikille. Menitpä minne tahansa, yksin, perheen kanssa tai kuljetat isoja ja hankalan muotoisia tavaroita, CR-V on juuri oikea valinta.

Uuden CR-V:n voimanlähteenä on edistyksellinen 1.5 VTEC TURBO -bensiinimoottori joko 6 -vaihteisena manuaalina tai 7 -vaihteisena CVT -automaattina. Täysin uusi Honda CR-V on saatavilla nyt myös Hybridinä. Hybridijärjestelmä perustuu älykkääseen i-MMD-tekniiikkaan (intelligent Multi-Mode Drive), joka yhdistää kaksi tehokasta sähkömoottoria ja taloudellisen 2,0-litraisen Atkinson työkiertobensiinimoottorin. CR-V on mainio kumppani viemään sinut perille niin ajettavuuden kuin mukavuudenkin kannalta.

Mikä tekee uudesta CR-V:stä entistä houkuttelevamman?

  • Korkeampi maavara: Maavara on nyt 20cm eli se on korottunut peräti 3,6cm aikasempaan malliin nähden.
  • Tilavampi matkustamo: Koripituus on entinen, mutta matkustamoa on onnistuttu kasvattamaan pidentämällä akseliväli 3,2cm.
  • Ensimmäistä kertaa 7-paikkaisena: Kolmas penkkirivi voidaan kääntää tavaratilan lattiaa vasten, kun penkit eivät ole käytössä.
  • Kattavat turvavarusteet vakiona: Vakiona muun muassa törmäysvaroittimet, kaistavahti ja -varoitin sekä vakionopeussäädin älykkäällä nopeudenrajoittimella.
  • Hybrid-malli: CR-V:ssä on kolme ajotilaa: hybridi-, polttomoottori- ja sähköajo. Saatavilla etu- ja nelivetoversiona. Hybrid Comfort 184 hv 2WD AT alk. 40 351 €

Hintaesimerkki:

Honda CR-V Elegance 193 hv AWD AT kokonaishinta 44 564 €  (sis. toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 162 g/km, EU-keskikulutus 7,1 l/100 km.

Katso myös Kumppani© Premium esim. 381 €/kk

Ota yhteyttä meihin

Aki Ylä-Outinen
Citroën, Honda, Vaihtoautot | Lappeenranta
Mikko Suninen
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Imatra
Veli-Pekka Kekki
Ari Tanner
Honda, Hyötyajoneuvot | Kotka