Auto-Suni Liikuttava kumppani
Tuplaa etusi
KONA Electric

KONA EV -täyssähköauto jopa 4.000 € edulla!

KONA EV on monipuolinen sähköauto, jossa yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin monikäyttöiset sisätilat ja uusi näyttävä muotoilu. Yhdellä latauksella pääset kaupunkiajossa jopa 660 kilometriä. Bluelink-älypuhelinsovelluksen avulla voit esimerkiksi asettaa autosi lämpenemään tai tarkastella akun varaustilaa kätevästi älypuhelimeltasi. KONA on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla. Nyt koko Hyundai-mallistoon edullinen 1,99% korko + kulut!

Hyundai KONA EV

Tilava ja monipuolinen

Tilava ja monipuolinen KONA Electric ei tee kompromisseja. Istu alas ja rentoudu, tässä autossa on tilaa jopa viidelle aikuiselle. Kona Electricissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mukavuuteen ja korkealaatuisiin materiaaleihin hienostuneen tunnelman ja laatuvaikutelman luomiseksi.

sisäkuva

Tehoa, toimintamatkaa, kiihtyvyyttä

Sähköisen liikkumisen ei tarvitse olla tylsää! Kona Electric on sporttinen SUV-malli, joka 64 kWh -versiona kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 7,9 sekunnissa sähkömoottorin välittömästi käytössä olevan 395 Nm:n väännön ansiosta. Ja 39,2 kWh -versionakin KONA Electric -malli kiihtyy nollasta sataan alle kymmenessä sekunnissa. Keliolosuhteet vaikuttavat sähkön kulutukseen ja voivat lyhentää toimintamatkoja.

numerotiedot kona ev

Hintaesimerkki:

  • KONA EV 64 kWh 204 hv Style MY 2021 46.990€ – 4.000€ = 42.990€

Takaisin tarjouksiin ↵

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Hyundai, Vaihtoautot | Lappeenranta
Jesse Rasi
Hyundai, vaihtoautot | Kotka
Taina Levänen
Hyundai, Citroën, vaihtoautot | Kouvola