Auto-Suni Liikuttava kumppani
Tehokkaat ja vähäpäästöiset lataushybridit
Kulutus alle 2 litraa/100 km

Nyt C- ja E-sarjan lataushybridit Auto-Sunilta!

C- ja E-sarjoja täydentävät EQ Power ladattavat hybridit edustavat automaailman kehittyneintä teknologiaa. Sähkömoottorin avulla ajat lähes 50km täysin päästöttömästi ja kun maantie alkaa, tehokas ja pienikulutuksinen bensiini tai dieselmoottori vie sinut perille saakka tarvitsematta huolehtia seuraavasta latauspisteestä.

C-sarjan EQ Power ladattavat hybridit ovat saatavana sedanina ja farmarina joko bensiini tai dieselmoottorilla. E-sarjan EQ Power -ladattavat hybridit ovat saatavilla farmarina dieselmoottorilla ja sedanina diesel- ja bensiinimoottorilla.

Hintaesimerkit:

  • Mercedes-Benz E 300 e A Business Edition EQ Power kokonaishinta alk. 59 447 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron sekä toimituskulut 600 €). CO2-päästöt WLTP 41 g/km, EU-keskikulutus 1,8 l/100 km. Kumppani Premiumina 499 €/kk!
  • Mercedes-Benz C 300 e A Business Edition EQ Power kokonaishinta alk. 49 000 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron sekä toimituskulut 600 €). CO2-päästöt WLTP 35 g/km, EU-keskikulutus 1,6 l/100 km. Kumppani Premiumina 397 €/kk!

Ota yhteyttä meihin

Tommi Vasama
Mercedes-Benz | Lappeenranta
Antti Söderlund
Mercedes-Benz, Citroën | Kotka
Ari Sulantaus