Auto-Suni Liikuttava kumppani
Täyssähkö-katumaasturi
ŠKODA ENYAQ

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden Auto Suomessa 2022

ŠKODA ENYAQ iV on huippuluokan täyssähkö-katumaasturi, jossa moderni tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan. Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön kannalta hyvä asia, mutta se on sitä myös kukkaron kannalta. ENYAQ iV:n takavetoisessa mallissa on pisin jopa 510 kilometrin toimintamatka 82 kWh:n akulla. Modernin tyylikäs ENYAQ on poikkeuksellisen tilava ja hienosti viimeistelty nerokkailla sekä innovatiivisilla varusteilla.

Sähköauto Vuoden Autoksi ensimmäistä kertaa

ŠKODA teki hattutempun voittamalla arvostetun tittelin kolmatta kertaa peräkkäin. Historiallista on myös se, että Vuoden Autoksi kruunattiin ensimmäistä kertaa sähköauto. ENYAQ iV vei kärkipaikan myös yleisön suosikkina.

 

Tärkeimmät syyt valita ŠKODA ENYAQ
 • Huippuluokan täyssähkömaasturi
  Olemme jo aiemmin osoittaneet, että sähköisen liikkuvuuden sarastuksessa meiltä on lupa odottaa paljon. Täyssähköinen ENYAQ iV vastaa asetettuihin odotuksiin upeasti. Se on erityisesti täyssähköautoille kehitetyn skaalautuvan perustekniikan pohjalta rakennettu auto, jossa huippuluokan tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan.
 • Tyylikäs ja itsevarma
  ŠKODA-katumaasturimallit tunnetaan tyylikkäästä ja itsevarmasta ulkonäöstä. Täysin uusi ENYAQ iV jatkaa tätä perinnettä. Sen muodoissa on jotain mukavasti tuttua, mutta paljon innovatiivisia ja katseen vangitsevia uusia piirteitä. Jo korin mittasuhteet lupaavat reilusti tilaa sisällä.
 • Poikkeuksellisen tilava, hienosti viimeistelty
  Uudella lailla toteutetussa sisätilassa on entistäkin enemmän painotettu väljyyttä ja ENYAQ iV:n tavaratila on suuri kaikille ŠKODA-automalleille tyypilliseen tapaan. Viimeistelyn korkea laatu ja runsaat käytännölliset tavaralokerot varmistava matkanteon mukavuuden. Kruununa on ympäristövastuullisten materiaalien käyttö.
 • Intelligentti, innovatiivinen ja intuitiivinen
  Uudella lailla toteutetun sisätilan ohella ŠKODA ENYAQ iV:ssä kiehtovat lukuisat nerokkaat ja innovatiiviset varusteet ja toiminnot, joita on vaistonvaraisen helppo käyttää. Niitä ovat esim. vakiovarustukseen sisältyvä Digital Cockpit -mittaristo, monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet ja lumoava tunnelmavalaistus.
 • Houkuttelee säästämään
  Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön kannalta hyvä asia, mutta se on sitä myös kukkaron kannalta. Täyssähköauton valitsemiseen kannustetaan esim. hankintatuella ja pysäköintieduilla. Unohtamatta pieniä käyttökustannuksia

Hintaesimerkit:

  • ŠKODA ENYAQ 60 iV -täyssähköauto 46.815€. Kumppani 258€/kk tai jopa ilman käsirahaa 505€/kk. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 15,8 kWh/100 km (WLTP)
  • ŠKODA ENYAQ iV SportLine -mallisto alkaen 50.500€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 15,8 kWh/100 km (WLTP)
  • ŠKODA ENYAQ iV 4×4 -mallisto alkaen 54 .510€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 17,5 kWh/100 km (WLTP)
   ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO₂-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Mikko Suninen
Skoda, vaihtoautot | Lappeenranta
Lomalla 28.08.2022 asti
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen
Škoda | Kouvola
Lomalla 28.08.2022 asti
Tatu Peltola