fbpx
Auto-Suni Liikuttava kumppani
Täyssähkö-katumaasturi
ŠKODA ENYAQ

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden Auto Suomessa 2022

ŠKODA ENYAQ iV on huippuluokan täyssähkö-katumaasturi, jossa moderni tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan. Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön kannalta hyvä asia, mutta se on sitä myös kukkaron kannalta. ENYAQ iV:n takavetoisessa mallissa on pisin jopa 510 kilometrin toimintamatka 82 kWh:n akulla. Modernin tyylikäs ENYAQ on poikkeuksellisen tilava ja hienosti viimeistelty nerokkailla sekä innovatiivisilla varusteilla.

Sähköauto Vuoden Autoksi ensimmäistä kertaa

ŠKODA teki hattutempun voittamalla arvostetun tittelin kolmatta kertaa peräkkäin. Historiallista on myös se, että Vuoden Autoksi kruunattiin ensimmäistä kertaa sähköauto. ENYAQ iV vei kärkipaikan myös yleisön suosikkina.

Hintaesimerkit:

    • ŠKODA ENYAQ iV SportLine -mallisto alkaen 47.945€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 15,8 kWh/100 km (WLTP)
    • ŠKODA ENYAQ iV 4×4 -mallisto alkaen 52 .605€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 17,5 kWh/100 km (WLTP)
      ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO₂-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Oskari Kangas
Mikko Suninen
Skoda, vaihtoautot | Lappeenranta
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen