Auto-Suni Liikuttava kumppani
Täyssähkö-katumaasturi
ŠKODA ENYAQ

ŠKODA ENYAQ iV täyssähkö-katumaasturi nyt koeajettavissa!

Täysin uusi ŠKODA ENYAQ iV on huippuluokan täyssähkö-katumaasturi, jossa moderni tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan. Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön kannalta hyvä asia, mutta se on sitä myös kukkaron kannalta. ENYAQ iV:n takavetoisessa mallissa on pisin jopa 510 kilometrin toimintamatka 82 kWh:n akulla. Modernin tyylikäs ENYAQ on poikkeuksellisen tilava ja hienosti viimeistelty nerokkailla sekä innovatiivisilla varusteilla. Varaa koeajo Lappeenrannan, Imatran, Kotkan tai Kouvolan liikkeeseemme!

Sähkökatumaasturi tilattavissa nyt myös neliveto-mallina.

Hintaesimerkki:

    • ENYAQ 60 Launch Edition iV -täyssähköauto 44.757€. Kumppani Premiumilla 349€/kk tai jopa ilman käsirahaa 594€/kk. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 15,8 kWh/100 km (WLTP).
    • ŠKODA ENYAQ iV SportLine -mallisto alkaen 48 .138€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 15,8 kWh/100 km (WLTP).
    • ŠKODA ENYAQ iV 4×4 -mallisto alkaen 53 .208€. CO₂-päästöt 0 g/km, EU-keskikulutus 17,5 kWh/100 km (WLTP).
      ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO₂-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Oskari Kangas
Škoda | Lappeenranta
Lomalla
Mikko Suninen
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen