Auto-Suni Liikuttava kumppani

Uusi SCALA – Täydellinen kumppani elämän eri vaiheisiin!

Scalan ulkopuolen dynaaminen ilme jatkuu myös sisätiloissa, jossa yhdistyvät ŠKODA-automalleille ominainen hyvä ergonomia ja tunteisiin vetoava uusi, kaartuvalinjainen muotoilu. Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ja edistyksellisten avustinjärjestelmien ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

ŠKODA Scalan kohokohdat:

  • ŠKODA Connect: Kun olet online, viihteen maailma ja hyödylliset tiedot ovat aina käytettävissäsi. Voit esimerkiksi lukita tai avata autosi ovet kätevästi älypuhelimellasi tai tarkastaa autosi tarkan sijainnin.
  • Ajomukavuus: Scalan sisätilat tekevät vaikutuksen heti sisään astuttaessa. Ylellinen sisätila ihastuttaa sulavalinjaisella muotoilulla, nerokkailla yksityiskohdilla, poikkeuksellisella tilavuudella ja huippuluokan digitekniikalla.
  • Kookas 467 litran tavaratila: SCALA sijoittuu oman autokokoluokkansa kärkeen 467 litran tavaratilalla. Tavaratilan koko voi olla jopa 1 410 litraa, kun takaistuintenselkänojat on käännetty alas.
  • VIRTUAL COCKPIT -mittaristo: 10,25 tuuman muunneltavassa näytössä voidaan ajotietokoneen tietojen ohella näyttää myös muita tietoja, kuten navigoinnin näkymä.
  • Täys-LED-ajovalot ja -takavalot vakiovarusteina: Huippuversiona ovat kokonaan ledeillä toteutetut ajovalot, joissa on kääntymisvalotoiminto. LED-takavaloissa on dynaamiset vilkut ensimmäistä kertaa.

Hintaesimerkki: Kumppani Premium esim. 243 €/kk

Škoda SCALA 1.0 TSI 115 Ambition hinta 21 972 €. CO2-päästöt 129 g/km, kulutus 5,7 l/100 km.

Ota yhteyttä meihin

Oskari Kangas
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Lappeenranta
Mika Tiira
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen
Mikko Suninen
Citroën, Honda, Hyundai, Škoda | Imatra