Auto-Suni Liikuttava kumppani
Nerokkaasti uudistunut
Škoda KODIAQ

Uusi Škoda KODIAQ nyt ennakkomyynnissä!

Anna uteliaisuuden viedä: jokainen ajohetki voi johtaa uuteen seikkailuun. Nerokkaasti uudistunut ŠKODA KODIAQ tarjoaa tilaa, tyyliä ja vahvaa vetovoimaa tutkimusmatkoillesi. Se on monipuolinen kokonaisuus kaikkiin tarpeisiin. Se on täynnä kekseliäitä ratkaisuja, joiden avulla nautit matkanteostasi enemmän, ajoitpa lähikauppaan tai kaukaisille tunturipuroille. Mikä ikinä onkaan määränpääsi, uudistetun KODIAQin kyydissä pääset sinne aina mukavasti. Uusi Škoda KODIAQ nyt ennakkomyynnissä Auto-Sunilla! Uutuusmalli on saatavana myös 7-paikkaisena.

Minkähänlainen olisi sinun uusi KODIAQ-mallisi? On vain yksi tapa ottaa siitä selvää. Tutustu ja rakenna omasi osoitteessa skoda.fi/kodiaq 

Ennakkomyynnin hinnat KODIAQ-mallistolle:

  • ŠKODA KODIAQ -mallisto alkaen 31. 304,74 €, CO₂-päästöllä 149 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 6,5 l/100km.
  • ŠKODA KODIAQ 4×4 -mallisto alkaen 45. 121,24 €, CO₂-päästöllä 155 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 5,9 l/100km.
    ŠKODA KODIAQ -malliston CO₂-päästöt 139 – 197 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 5,3 – 8,7 l/100km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.
Ota yhteyttä Škoda-myyntiimme ja varaa itsellesi uudistunut Kodiaq!

Ota yhteyttä meihin

Mika Tiira
Oskari Kangas
Mikko Suninen
Anttoni Kalenius
Mika Palmunen