Auto-Suni Liikuttava kumppani

POKS! … ja tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto on ajankohtainen

Kaukana ovat ne ajat, kun tuulilasin ainut tehtävä oli suojata kuljettajaa ajoviimalta.

Tuo alkuperäinen funktio ei ole lainkaan poistunut, mutta nykyauton tuulilasi on paljon muutakin. Tuulilasi on merkittävä osa auton korirakennetta ja tuulilasin vaikutus korin vääntöjäykkyyteen, siten turvallisuuteen ja ajettavuuteen on olennainen. Näin ollen laadukkaan ja asianmukaisesti kiinnitetyn tuulilasin vaikutus auton turvallisuuteen on keskeinen.

Auto-Sunilla korjaamme tai vaihdamme tuulilasit eri automerkeille nopeasti ammattitaidolla.

Toimipisteemme sijaitsevat:

Imatra | Lappeenranta | Kouvola | Kotka

Milloin rikkoutunut tuulilasi pitää vaihtaa?

Tuulilasin vaihtaminen riippuu vaurion koosta sekä sijainnista. Jos vaurio on yli kahden euron kolikon kokoinen, on tuulilasi tällöin usein vaihdettava. Samoin mikäli vahinko sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa tai kameran aluella, on tuulilasin vaihto ajankohtainen. Muistathan, että tuulilasi on osa auton korirakennetta ja haljennut tuulilasi heikentää korin vääntöjäykkyyttä. Tuulilasi on näin olennainen osa liikenneturvallisuutta. Viimeistään katsastuksessa puututaan tuulilasin laajoihin vaurioihin. Erityisesti jos vauriot sijaitsevat kuljettajan näkökentässä, on lopputuloksena hylätty katsastus.

Kun tuulilasi on rikki, ota meihin yhteyttä!

Käytämme aina alkuperäisiä laseja tai alkuperäistä vastaavia laseja.

Tuulilasi on täynnä tekniikkaa! Tuulilasiin on liitetty monia järjestelmiä, joista tyypillisimpinä sadetunnistin, lämmitys, kaistavahdit ja kamerajärjestelmät, jotka niin ikään vaikuttavat ajoneuvon turvallisuuteen. Tästä syystä ei ole ollenkaan yhdentekevää, millainen tuulilasi autoosi asennetaan ja miten asennustyö tehdään.

Auto-Sunilla käytämme aina alkuperäisiä laseja tai alkuperäistä vastaavia laseja. Automaahantuojien lisäksi yhteistyökumppanimme on Saint-Gobain Autover, joka on monen automerkin ensiasennustoimittaja ja alansa edelläkävijä.

Mitä tehdä jos tuulilasi vaurioituu, halkeaa tai kuluu käytössä?

Jos tuulilasi on rikki, siinä on halkeama tai särö tulee tämä vaihtaa. Suurin osa tuulilasivaurioista käsitellään nykyisin lasivakuutuksen kattamina. Vaurion sattuessa tämä on autoilijalle helppoa ja edullista. Yhteys Auto-Suniin, joka dokumentoi tuulilasivaurion ja suorittaa tuulilasin vaihdon tai korjauksen asianmukaisesti. Pääsääntöisesti varsinaista vahinkoilmoitusta ei enää tarvita, mutta vaurion dokumentointi tulee tehdä. Jos sinulla ei ole vakuutusta, ei hätää! Kauttamme on mahdollista saada helppo rahoitus tuulilasin vaihdolle.

Ainahan kysymyksessä ei ole varsinainen vaurio, vaan tuulilasi kuluu käytössä. Erityisesti vastavaloon ajettaessa, kuluneeseen lasiin tulee ikäviä heijastumia, jotka heikentävät näkymää lasin läpi. Tämä turvallisuus ongelma on ratkaistavissa uuden tuulilasin vaihdolla.

Hoidamme myös tarvittavat kalibroinnit

Auto-Sunilla on luonnollisesti merkkikohtaiset ohjelmistot ja laitteet, joilla suoritetaan tarvittavat tunnistimien ja kameroiden kalibroinnit. Uskallamme luvata, että Auto-Suni tuntee autosi parhaiten ja sinulla vakuutuksenottajana on oikeus valita parasta.

Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto ajankohtainen? Me hoidamme!

Miksi valita Auto-Suni tuulilasin vaihtoon?

Olemme vakaa Suomalainen perheyhtiö, jonka perusarvoihin kuuluvat mm. rehellisyys ja ennakkoluulottomuus. Se mitä lupaamme se myös pidetään sillä luottamus on yrityksemme tärkein voimavara. Emme myöskään lepäile laakereillamme, vaan kehitämme toimintaamme jatkuvasti sekä ennakkoluulottomasti. Tarjoamme avuksesi pitkän kokemuksemme sekä arvojemme mukaisen toiminnan. Tervetuloa Auto-Sunille helppoon tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen!

Ota yhteyttä meihin

Pauli Laurikainen
Huoltoneuvoja, kolarikorjaamo | Lappeenranta
Jouni Haakana
Jani Leinonen
Ari Järvinen
Kolarikorjaamon työnjohtaja | Kouvola

Kysy lisää Auto-Sunin tuulilasipalveluista!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.