Auto-Suni Liikuttava kumppani

POKS! … ja tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto on ajankohtainen

Kaukana ovat ne ajat, kun tuulilasin ainut tehtävä oli suojata kuljettajaa ajoviimalta.

Tuo alkuperäinen funktio ei ole lainkaan poistunut, mutta nykyauton tuulilasi on paljon muutakin. Tuulilasi on merkittävä osa auton korirakennetta ja tuulilasin vaikutus korin vääntöjäykkyyteen, siten turvallisuuteen ja ajettavuuteen on olennainen. Näin ollen laadukkaan ja asianmukaisesti kiinnitetyn tuulilasin vaikutus auton turvallisuuteen on keskeinen.

Tuulilasi on täynnä tekniikkaa! Tuulilasiin on liitetty monia järjestelmiä, joista tyypillisimpinä sadetunnistin, lämmitys, kaistavahdit ja kamerajärjestelmät, jotka niin ikään vaikuttavat ajoneuvon turvallisuuteen. Tästä syystä ei ole ollenkaan yhdentekevää, millainen tuulilasi autoosi asennetaan ja miten asennustyö tehdään. Auto-Sunilla käytämme aina alkuperäisiä laseja tai alkuperäistä vastaavia laseja. Automaahantuojien lisäksi yhteistyökumppanimme on Saint-Gobain Autover, joka on monen automerkin ensiasennustoimittaja ja alansa edelläkävijä.

Suurin osa tuulilasivaurioista käsitellään nykyisin lasivakuutuksen kattamina. Vaurion sattuessa tämä on autoilijalle helppoa ja edullista. Yhteys Auto-Suniin, joka dokumentoi tuulilasivaurion ja suorittaa tuulilasin vaihdon tai korjauksen asianmukaisesti. Pääsääntöisesti varsinaista vahinkoilmoitusta ei enää tarvita, mutta vaurion dokumentointi tulee tehdä.

Ainahan kysymyksessä ei ole varsinainen vaurio, vaan tuulilasi kuluu käytössä. Erityisesti vastavaloon ajettaessa, kuluneeseen lasiin tulee ikäviä heijastumia, jotka heikentävät näkymää lasin läpi. Tämä turvallisuus ongelma on ratkaistavissa uuden tuulilasin vaihdolla.

Auto-Sunilla on luonnollisesti myös merkkikohtaiset ohjelmistot ja laitteet, joilla suoritetaan tarvittavat tunnistimien ja kameroiden kalibroinnit. Uskallamme luvata, että Auto-Suni tuntee autosi parhaiten ja sinulla vakuutuksenottajana on oikeus valita parasta.

Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto ajankohtainen? Me hoidamme!

Ota yhteyttä meihin

Pauli Laurikainen
Huoltoneuvoja, kolarikorjaamo | Lappeenranta
Jouni Haakana
Jani Leinonen
Ari Järvinen
Kolarikorjaamon työnjohtaja | Kouvola

Kysy lisää Auto-Sunin tuulilasipalveluista!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.