Auto-Suni Liikuttava kumppani
Hakuaika käynnissä
Autokorimekaanikkotrainee

Autokorimekaanikkotrainee -oppisopimuskoulutukseen

Jos sinua kiinnostaa työ, jossa pääset toteuttamaan käsillä tekemisen taitoasi, ongelmanratkaisukykyäsi, luovuuttasi ja tarkkuuttasi, tämä ohjelma on juuri sinulle tehty. Koulutusohjelmamme avulla pääset kehittämään osaamistasi ja kasvat autokorikorjauksen ammattilaiseksi.

Etsimme uusia osallistujia Škoda-Autokorimekaanikkotrainee -oppisopimuskoulutukseen. Sinulla voi olla jo taustaa automekaanikkona tai voit olla alanvaihtaja vaikkapa rakennus-, konepaja- tai energiateollisuudesta. Taustastasi riippumatta voit hakea ohjelmaan, jos olet tottunut työskentelemään ohjeita noudattaen, tietotekniikkaa hyödyntäen ja osaat lukea teknisiä ohjeita ja piirustuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja kykenet tulkitsemaan englanninkielisiä korjausohjeita.

Koulutus pitää sisällään työssäoppimisen ohella Škodan merkkikohtaisia koulutuksia, itseopiskelua ja lähipäiviä. Vuoden mittaisen koulutuksen aikana suoritat korikorjaaja -tutkinnon osion ajoneuvoalan ammattitutkinnosta. Oppisopimusajalta maksetaan palkkaa. Koulutuksen jälkeen tarjoamme sinulle houkuttelevan tulospalkkauksen ja kilpailukykyisen ansiotason, vakituisen työajan sekä mahdollisuuden jatkuvaan lisäkoulutukseen. Liity tiimiimme, jossa pääset kehittämään itseäsi ja olet osa innovatiivista organisaatiota!

Mikäli olet kiinnostunut autokorimekaanikon tehtävästä ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, täytä hakemus täällä viimeistään 3.3.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Peter Åhman, Promira Group Oy, Puhelin: 050 052 7001, peter.ahman@promira.fi