Auto-Suni Liikuttava kumppani

Citroën

Citroën on ranskalainen autonvalmistaja joka kuuluu PSA-konserniin. Citroën-mallit tarjoavat mukavia ratkaisuja ja vahvaa persoonallisuutta. Automalliston inspiraation lähteenä toimivat ihmiset ja heidän elämäntapansa. Citroën henkilöautojen takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Citroën hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta ilman kilometrirajaa.

Henkilöautojen verkkosivut Pakettiautojen verkkosivut

Honda

Honda on japanilainen autonvalmistaja, jonka laatu ja kestävyys ovat Suomessa käsitteitä. Hondan laatu pohjautuu todella pitkiin testaussykleihin. Honda haluaakin tuoda markkinoille vain täysin valmiita autoja. Täysin uusi CR-V on saanut myös hybridi-moottorin, joka on tällä hetkellä todella kysytty käyttövoima markkinoilla. Hondan takuu on 3 vuotta tai 100 000 km.

Henkilöautojen verkkosivut

Hyundai

Hyundai on eteläkorealainen autonvalmistaja, mutta Euroopassa myytävä automallisto on suunniteltu ja suurimmilta osin myös valmistettu Euroopassa. Hyundai on investoinut valtavasti hybridi- ja sähköteknologiaan sekä autonomisen autoilun kehittämiseen. Hyundain täyssähköisiä automalleja ovat mm. Kona ja Ioniq. 7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa toimii Hyundai-laadun vakuutena.

Henkilöautojen verkkosivut

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz on saksalainen henkilö- ja pakettiautojen valmistaja, jonka omistaa Daimler. Mercedes-Benz on keskittynyt valmistamaan näyttäviä autoja ja sen mallisto esimerkiksi AMG- ja EQ-malleineen on todella laaja. Mercedeksen mallisto sähköistyy kovalla vauhdilla ja ensimmäinen täyssähköauto EQC onkin jo myynnissä. Mercedes-Benzin takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Henkilöautojen verkkosivut Pakettiautojen verkkosivut

Škoda

Škoda on saksalaiseen VAG-konserniin kuuluva tšekkiläinen autonvalmistaja. Laaja Škoda-mallisto tarjoaa todella monipuoliset vaihtoehdot suomalaisten makuun. Skoda Octavia on ollut Suomen suosituin automalli jo vuodesta 2012. Kodiaq ja Karoq-mallit ovat puolestaan nousseet katumaastureissa suosituimpien automallien joukkoon. Vuonna 2020 saapuva Kamiq-malli täydentää Skodan katumaasturimalliston. Skodan tehdastakuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Henkilöautojen verkkosivut

Ota yhteyttä meihin

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.