Auto-Suni Liikuttava kumppani

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz – The Best or Nothing. Mercedes-Benz on ikoninen saksalainen autonvalmistaja, jonka tuotteet ovat laadun ja autoilun edelläkävijöitä. Tiettyjä Mercedes -malleja valmistetaan myös meillä Suomessa, Uudenkaupungin autotehtaalla. Mercedeksellä on tarjota laajan sähköautovalikoiman lisäksi myös Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto. Unohtamatta tietenkään laajaa bensiini ja diesel moottorivalikoimaa. Mercedeksen takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lue lisää Mercedes-Benzistä maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

ŠKODA

ŠKODA on saksalaiseen VAG-konserniin kuuluva tšekkiläinen autonvalmistaja. ŠKODA-henkilöautomallisto tarjoaa todella monipuoliset vaihtoehdot. ŠKODA Octavia on ollut jo pitkään suomalaisten suosikki, niin hatchback kuin erityisesti farmari-korimallillaan. ŠKODAn katumaasturit Kamiq, Karoq, Kodiaq sekä täyssähköinen uutuus Enyaq ovat todella suosittuja omissa segmenteissään. ŠKODA Octavia tarjoaa valtavan määrän myös moottorivaihtoehtoja: bensa, diesel, kaasuhybridi, kevythybridi ja ladattava hybridi. Skodan tehdastakuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lue lisää Skodasta maahantuojan verkkosivuilta. ŠKODA – Simply Clever!

Katso valikoima

Hyundai

Hyundai on etelä-korealainen, maailman viidenneksi suurin autonvalmistaja. Sen vahvuuksia ovat laaja, teknisesti edistynyt ja hinnaltaan kilpailukykyinen mallisto ja hyvä takuu – viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Hyundailla on erityisen vahva sähkö- ja hybridiautojen mallisto. Käyttövoimavalikoimaan kuuluu myös vetyä hyödyntävä polttokennoauto Nexo. Lue lisää Hyundaista maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

Honda

Honda on japanilainen autonvalmistaja, jonka laatu ja kestävyys ovat Suomessakin käsitteitä. Hondan laatu pohjautuu todella pitkiin testaussykleihin. Honda haluaakin tuoda markkinoille vain täysin valmiita autoja. Hondan automallistosta löytyvät tällä hetkellä: täyssähköinen Honda E, Jazz hybrid, Civic hatchback, HR-V hybrid ja CR-V hybrid. Hondan takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Lue lisää Hondasta maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

 

Varaa uuden auton koeajo tai pyydä tarjous!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.