Auto-Suni Liikuttava kumppani

Citroën

Citroën on ranskalainen autonvalmistaja joka kuuluu PSA-konserniin. Citroën-mallit tarjoavat mukavia ratkaisuja ja vahvaa persoonallisuutta. Automalliston inspiraation lähteenä toimivat ihmiset ja heidän elämäntapansa. Valikoimaan kuuluvat niin henkilö- kuin pakettiautot.

Henkilöautojen verkkosivut Pakettiautojen verkkosivut

Honda

Honda on japanilainen autonvalmistaja, jonka laatu ja kestävyys ovat Suomessa käsitteitä. Uuden Honda Civicin ja CR-V:n avulla Hondan tulevaisuus näyttää valoisalta. Täysin uusi CR-V tulee on saanut myös hybridi-moottorin, joka on tällä hetkellä kysytty käyttövoima markkinoilla. Hondan laatu pohjautuu todella pitkiin testaussykleihin. Honda haluaa tuoda markkinoille vain täysin valmiita autoja.

Henkilöautojen verkkosivut

Hyundai

Hyundai on eteläkorealainen autonvalmistaja, mutta Euroopassa myytävä automallisto on suunniteltu ja suurimmilta osin myös valmistettu Euroopassa. Hyundai on investoinut valtavasti hybridi- ja sähköteknologiaan sekä autonomisen autoilun kehittämiseen. 7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa toimii Hyundai-laadun vakuutena.

Henkilöautojen verkkosivut

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz on saksalainen henkilö- ja pakettiautojen valmistaja, jonka omistaa Daimler. Mercedes-Benz on keskittynyt valmistamaan näyttäviä autoja ja sen mallisto esimerkiksi AMG- ja EQ-malleineen on todella laaja. Ensimmäinen täyssähköauto EQC ensiesiteltiin syyskuussa 2018 lehdistölle ja Mercedeksen mallisto tuleekin sähköistymään voimakkaasti tulevina vuosina.

Henkilöautojen verkkosivut Pakettiautojen verkkosivut

Škoda

Škoda on saksalaiseen VAG-konserniin kuuluva tšekkiläinen autonvalmistaja. Laaja Škoda-mallisto tarjoaa todella monipuoliset vaihtoehdot suomalaisten makuun. Skoda Octavia on ollut Suomen suosituin automalli jo vuodesta 2012. Kodiaq ja Karoq-mallit ovat puolestaan nousseet katumaastureissa suosituimpien automallien joukkoon. Skodan mallisto tulee sähköistymään tulevina vuosina ja tällä hetkellä Octaviasta sekä Citigosta löytyvät myös todella ekologiset kaasuversiot.

Henkilöautojen verkkosivut

Ota yhteyttä meihin

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.