Auto-Suni Liikuttava kumppani

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz on saksalainen henkilö- ja pakettiautojen valmistaja, jonka omistaa Daimler. Mercedes-Benz on keskittynyt valmistamaan näyttäviä premium-autoja ja sen mallisto esimerkiksi AMG- ja EQ-malleineen on todella laaja. Ladattavien hybridien mallisto on tällä hetkellä Suomen monipuolisin. Täyssähköautoja löytyy myös niin henkilö- kuin pakettiautoista. Mercedes-Benzin takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lue lisää Mercedes-Benzistä maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

ŠKODA

ŠKODA on saksalaiseen VAG-konserniin kuuluva tšekkiläinen autonvalmistaja. ŠKODA-henkilöautomallisto tarjoaa todella monipuoliset vaihtoehdot suomalaisten makuun. ŠKODA Octavia erityisesti farmariautona on ollut Suomen suosituin automalli jo vuodesta 2012. ŠKODAn katumaasturit Kamiq, Karoq, Kodiaq sekä täyssähköinen uutuus Enyaq ovat todella suosittuja omassa segmentissään. Syksyllä 2020 täysin uudistunut ŠKODA Octavia tarjoaa valtavan määrän moottorivaihtoehtoja: bensa, diesel, kaasuhybridi, kevythybridi ja ladattava hybridi. Skodan tehdastakuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lue lisää Skodasta maahantuojan verkkosivuilta. ŠKODA – Simply Clever!

Katso valikoima

Hyundai

Hyundai on eteläkorealainen autonvalmistaja, mutta Euroopassa myytävä automallisto on suunniteltu ja suurimmilta osin myös valmistettu Euroopassa. Hyundai on investoinut valtavasti hybridi- ja sähköteknologiaan sekä autonomisen autoilun kehittämiseen. Hyundain täyssähköisiä automalleja ovat Ioniq ja Kona. Hybridimoottoreita löytyy useista automalleista: i30, Ioniq ja Kona. 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa toimii Hyundai-laadun vakuutena. Lue lisää Hyundaista maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

Citroën

Citroën on ranskalainen autonvalmistaja joka kuuluu PSA-konserniin. Citroën-mallit tarjoavat mukavia ratkaisuja ja vahvaa persoonallisuutta. Automalliston inspiraation lähteenä toimivat ihmiset ja heidän elämäntapansa. Odotettu uutuus Citroënilta on C5 Aircross hybrid, jonka toimintamatka pelkällä sähköllä on noin 50 km. Citroën henkilöautojen takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Citroën pakettiautojen ja hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta ilman kilometrirajaa. Lue lisää Citroënista maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

Honda

Honda on japanilainen autonvalmistaja, jonka laatu ja kestävyys ovat Suomessa käsitteitä. Hondan laatu pohjautuu todella pitkiin testaussykleihin. Honda haluaakin tuoda markkinoille vain täysin valmiita autoja. Hondan uutuusmalleja ovat mm. hybridit Jazz ja Crosstar sekä täyssähköauto Honda e. Hondan takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Lue lisää Hondasta maahantuojan verkkosivuilta.

Katso valikoima

 

Varaa koeajo tai pyydä tarjous!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.