Auto-Sunilta yritysmyynti ja leasing kaiken kokoisille yrityksille!


Auto-Suni on luotettava ja joustava Kumppani® niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Tarjoamme ratkaisuja riippumatta siitä, haluaako yritys omistaa auton itse vai hyödyntää osamaksu- tai leasingsopimusta. Tarjoamme laajan merkkivalikoiman ja hyvin koulutetun henkilökunnan, joka reagoi nopeasti palautteisiin ja toiveisiin!
Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien leasing-yhtiöiden kanssa, kuten LeasePlan, ALD, NF Fleet, SectoLeasing ja EASYkm. Voit olla suoraan meihin yhteydessä, jolloin myyjämme laskee leasing-yhtiölle (ja/tai työnantajallesi) tarjouksen sinua kiinnostavasta autosta.

Miksi Kumppani®-sopimus on hyödyllinen yrityksellesi?

Kumppani®-sopimuksella maksat autosta kiinteää kuukausierää joka sisältää kaiken autoon liittyvän: auton hankinnan, edullisen rahoituksen, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset, sijaisauton huollon ajaksi, rengashotellin (kausivaihdot ja säilytyksen) ja taatun hyvityshinnan 24kk tai 36kk päähän (auto vain palautetaan meille ja voit vaihtaa sen kätevästi uuteen autoon).
  • Kumppanin avulla voit keskittyä täysin ydinosaamiseesi ja työkalusi pysyy jatkuvasti kunnossa ilman yllättäviä lisäkuluja ja menoeriä (helppo budjetoida esim. per kk)
  • Kumppani on edullisempi kuin leasing-sopimus (verotus, korkotaso, ei ylimääräisiä välikäsiä)
  • Kumppani ei rajoita auton merkki- tai mallivalintaa ja soveltuu niin henkilö- kuin pakettiautoihin
  • Kumppani ei sido pääomia -> vapauttaa rahat muihin investointeihin, sijoituksiin tms.
  • Kumppanissa mahdollisen arvonlisäverovähennyksen voit vähentää kerralla ja saat auton taseeseen
  • Kumppanin avulla voit reagoida muuttuviin autotarpeisiin leasing-sopimusta joustavammin (kysy lisää myyjiltämme)

Katso lisää Kumppani®-sopimuksesta täältä!Tervetuloa palveltavaksi paikalliseen perheyritykseen! Haluamme olla luotettava ja joustava Kumppanisi niin myötä kuin vastamäessä.