Auto-Sunilta yritysmyynti ja leasing kaiken kokoisille yrityksille!

Auto-Suni on luotettava ja joustava yhteistyökumppani niin pienille kuin suurillekin yrityksille. 

Tarjoamme ratkaisuja riippumatta siitä, haluaako yritys omistaa auton itse vai hyödyntää osamaksu- tai leasingsopimusta. Tarjoamme laajan merkkivalikoiman ja hyvin koulutetun henkilökunnan, joka reagoi nopeasti palautteisiin ja toiveisiin!

Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien leasing-yhtiöiden kanssa, kuten LeasePlan, ALD, NF Fleet,  SectoLeasing ja EASYkm. Toimimme myös Hanselin sopimustoimittajana. Voit olla suoraan meihin yhteydessä, jolloin myyjämme laskee leasing-yhtiölle (ja/tai työnantajallesi) tarjouksen sinua kiinnostavasta autosta.


Mitä on leasingsopimus ja miksi se on hyödyllinen yrityksellesi?


Leasingsopimuksella maksat autosta kiinteää kuukausierää joka sisältää yleensä kaiken autoon liittyvän: auton hankinnan, rahoituksen, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset, sijaisautot näiden ajaksi, renkaiden kausivaihdot ja leasing-kauden jälkeisen realisoinnin (auto vain palautetaan).
  • Leasingin avulla voit keskittyä täysin ydinosaamiseesi ja työkalusi pysyy jatkuvasti kunnossa ilman yllättäviä lisäkuluja ja menoeriä (helppo budjetoida)
  • Leasing ei rajoita auton merkki- tai mallivalintaa ja soveltuu niin henkilö- kuin pakettiautoihin
  • Mahdollisuus myös muuttaa sopimuskautta ja kilometrejä (kysy lisää myyjiltämme)
  • Leasing ei rasita yhtiön tasetta, koska velka jää taseen ulkopuolelle jossa se käsitellään leasing vastuuna -> vapauttaa kassaan rahaa -> parantaa keskeisiä tunnuslukuja


Auto-Sunilla jokaisen merkin vastuumyyjä vastaa työsuhdeautoista paikkakunnittain: 

Katso myyjiemme suorat yhteystiedot täältä: 

Lappeenranta

Imatra

Kotka 

Kouvola 

tai jätä soitto-/yhteydenottopyyntö täältä.


Voit myös kysyä lisää leasingsopimuksista myyntipäälliköiltämme:

Lappeenranta ja Imatra: Jussi Viertola puh. 040 840 2692 jussi.viertola@auto-suni.fi
Kouvola ja Kotka: Ilpo Pääkkönen puh. 040 840 2702 ilpo.paakkonen@auto-suni.fi


Tervetuloa palveltavaksi paikalliseen perheyritykseen! Auto-Suni tarjoaa Suomen parasta palvelua automyynnissä 2016 ja on luotettava kumppani yrityksellesi!