Auto-Suni Liikuttava kumppani
Autohuolto Sunilla

Auton huolto- ja korjauspalvelut ammattitaidolla

Jatkuvilla maahantuojien järjestämillä merkkikohtaisilla koulutuksilla takaamme, että meillä Auto-Sunin autokorjaamossa on aina uusin, sinun autoasi koskeva tietotaito, viimeisimmät työvälineet, testiohjelmat ja diagnostiikkajärjestelmät.

Laadukas merkkihuolto

Käytämme merkkihuollossa ja kolarikorjauksissa vain autoosi sopivia laadukkaita autovalmistajien alkuperäisiä varaosia ja laatuluokituksen täyttäviä huippuvoiteluaineita. Noudatamme yksityiskohtaisesti autotehtaiden huolto-ohjelmaa ja teemme huollon yhteydessä valmistajan edellyttämät päivitykset ja takuukorjaukset. Välitämme myös autosi tiedot autotehtaan järjestelmiin.

Autohuoltomme palvelee seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Imatra, Kotka ja Kouvola.

Säännöllinen autohuolto valtuutetussa huollossa antaa myös mahdollisuuden jatketulle takuulle. Auto-Sunin leimaama täydellinen huoltokirja on myös rahanarvoinen etu, kun vaihdat autoa. Auto-Sunin monipuolisesta autokorjaamosta myös kolarikorjaus ja tuulilasin vaihto ammattitaidolla. Kysy myös huollon rahoitusta. Kysy Auto-Sunilta edullinen huoltotarjous, ja muista myös renkaanvaihto!

Auto-Suni - Luotettava kumppani

Tarvitsetko sijaisautoa?

Autosi ollessa huollossa voit kätevästi jatkaa matkaa sijaisautolla. Auton saat allesi alkaen 49,-/päivä. Ilmoita sijaisautotarpeesta jo huoltovarausta tehdessäsi. Mikäli olet jo Kumppani Premium asiakas, saat sijaisauton veloituksetta.

Varaa huolto Varaa huolto

Ota yhteyttä meihin

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.