Etelä-Karjalan ensimmäinen autokauppa sekä yli 113 vuotta paikallista perheyrittäjyyttä!

Paikallinen perheyritys Auto-Suni Oy on johtava autoliike alueellaan ja osa vuonna 1905 perustettua perheomisteista Suni-konsernia. Suni aloitti Etelä-Karjalan ensimmäisen autokaupan jo vuonna 1927 Studebaker-merkillä ja nykyään Auto-Sunin toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa.

Uusissa autoissa edustamme viittä huippumerkkiä ja olemme kuuden merkin valtuutettu huoltoliike. Vuosittain myymme lähes 4 000 autoa ja joka viides uusi auto toimialueellamme on meidän myymämme. Huoltotapahtumia on vuosittain lähes 30 000. Käytössämme on sertifioitu laatujärjestelmä, joka toimii johdon työkaluna asiakkaidemme ja lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä myynnin sekä huollon osalta reaaliaikaisesti, ja reagoimme palautteisiin mahdollisimman nopeasti. Haluamme kehittää asiakaspalveluamme jatkuvasti.

Vuonna 2017 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 76 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 112 henkilöä.

Lue lisää Suni-konsernista ja Suni Oy:n historiasta täältä.

ARVOMME

REHELLISYYS

Pidämme lupauksemme.

Noudatamme lakia ja hyvää kauppiastapaa.

Olemme avoimia ja rehellisiä kaikille sidosryhmille.

Luottamus on yrityksen tärkein voimavara.

ENNAKKOLUULOTTOMUUS

Haluamme olla edelläkävijöitä.

Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja.

Emme pelkää virheitä, vaan opimme niistä.

Hyväksymme erilaisuuden.

YRITTÄJYYS

Hoidamme työmme tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa.

Arvostamme toisiamme ja onnistumme yhdessä tekemällä.

Palkitsemme hyvistä tuloksista.

Olemme kaikki yrittäjiä.

PALKINNOT JA SERTIFIOINNIT

Palvelu 1 -ostotutkimus

Auto-Suni on voittanut Palvelu 1 -tutkimuksen kolme kertaa vuosina 2013, 2014 ja 2016. Tutkimuksen mukaan Auto-Suni tarjoaa Suomen parasta palvelua automyynnissä!

Menestyjät 2018

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti kertoo Auto-Sunin rohkeudesta kasvaa ja tehdä pitkäjänteisesti kannattavaa liiketoimintaa.

ISO 9001 -sertifikaatti

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan.

YHTEISTYÖ JA SPONSOROINTI

Suni-konserni suuntaa tukensa omalle toimialueelleen ja pääosin nuorisotyöhön. Lisäksi olemme tukeneet keskeisiä ja laadukkaita oman toimialueen kulttuuritapahtumia. Poikkeuksen päälinjauksesta ovat muodostaneet eräät perinteiset valtakunnalliset tahot, kuten mm. Mannerheimin-ristin ritarit.

Lue lisää Suni-konsernin sivuilta.


YMPÄRISTÖ

Auto-Suni on mukana autoalan energiatehokkuusohjelmassa ja yhtiö pyrkii edistämään energiatehokkuutta omassa toiminnassaan muun muassa kiinteistöjen nykyaikaisten energiaratkaisujen osalta. 


Lue lisää täältä.


TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat löydät Suni-konsernin sivuilta alla olevan linkin kautta. Jos haluaisit olla yksi meistä ja olet motivoitunut myynnin, huoltopalvelujen tai taloushallinnon osaaja, voit myös lähettää avoimen työhakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme tapaamisesta, kun meille avautuu sinulle sopiva työpaikka,

Jätä hakemus Suni-konsernin sivuilla.