Auto-Suni Liikuttava kumppani
Yritysautojen myynti
Luotettava ja joustava Kumppanisi®

Miksi Kumppani on yksityisleasing-tuotteita parempi yrityksellesi?

Kumppani on Auto-Sunin vastaus kovaa vauhtia kasvavaan yksityisleasing–kysyntään. Kumppani ei ole yksityisleasing sanan varsinaisessa merkityksessä vaan kyseessä on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa Sinulle paljon enemmän verrattuna yksityisleasing-rahoitukseen. Kumppani on mm. edullisempi, joustavampi ja kattavampi kuin muut markkinoilla olevat ”uusi auto kiinteällä kuukausimaksulla” –vaihtoehdot.

Edullisempi kuukausierä

  • Yksityisleasingissä auton hinnan päälle tulee maksettavaksi arvonlisäverotappio autoverosta, joka nostaa kuukausierää. Kumppanissa kyseistä kulua ei tule.
  • Kumppanissa on pienempi korko- ja kulutaso kuin yksityisleasing-tuotteissa yleensä.
  • Kumppanissa ei ole ulkopuolista leasingyhtiötä ottamassa omaa ”provisiota” tuotteistuksesta.

Joustavampi muuttuvissa tilanteissa

  • Kumppani-auton voi myydä tai vaihtaa milloin vain ja missä vain ilman erillisiä purkumaksuja. Yksityisleasingissä purkumaksut ovat huomattavan suuria ja näin ollen muutokset kesken sopimuskauden eivät ole järkeviä.

Mahdollisuus saada rahaa takaisin

  • Kumppanissa on taattu hyvityshinta, niin kuin yksityisleasingissäkin. Kumppanissa Sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada rahaa takaisin, mikäli autosi arvo onkin suurempi kuin tuo taattu hyvityshinta. Kyseinen summa voi olla jopa useita tuhansia euroja.
  • Voit halutessasi lunastaa auton itsellesi sopimuksen jälkeen taatulla hyvityshinnalla tai myydä sen vaikkapa työntekijöillesi. Et siis ole pakotettu palauttamaan autoa meille, kuten yksityisleasingeissä yleensä.

Kattavampi sisältö

  • Kumppani® Premiumin tarjoama sisältö on tällä hetkellä markkinoiden kattavin. Auton lisäksi kuukausierä sisältää paljon muitakin rahanarvoisia etuja: huollot ja korjaukset kuluvine osineen, rengashotelli kausivaihtoineen, huollon sijaisauto, pesut huoltojen yhteydessä, pakettiauton (tai vetokoukullisen auton) laina, sisäänpääsyjä urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, golfkouluja, keilauskursseja yms.

Kumppanissa yhdistyvät mm. pääoman vapauttaminen, kiinteä kuukausierä, yhteiskäyttöautoilu ja kanta-asiakasohjelma. Hyvä Kumppani on tukenasi niin myötä kuin vastamäessä.

Lue lisää Kumppanista Lue lisää pakettiautoista

Kysy lisää tai varaa koeajo!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.

Ota yhteyttä meihin

Ville Suni
Toimitusjohtaja | Lappeenranta
Antti Mäkitalo
Huoltojohtaja | Lappeenranta